Altijd veilig,

dus 24 uur per dag 7 dagen in de week.
Rapportage vierkant
 • Automatisch alarm bij bewusteloosheid
 • Alarmknop bij agressie en geweld
 • Binnen locatie tot op ruimte niveau nauwkeurig
 • Landelijke opvolging
 • Betaal alleen voor de uren die u gebruikt
 • Direct contact met PAC alarmcentrale
 • Zeer korte response tijd
 • Politie inzet gegarandeerd
Een gemaakte belofte moet kosten wat kost nagekomen worden. De systemen die onze dienstverlening mogelijk maken worden continu in de gaten gehouden.

Het gehele X-Guard team, van ontwikkeling tot klantenservice en van klantenservice tot verkoop, maar ook onze partners zijn continu bezig met het in stand houden en verder verbeteren van onze professionele dienstverlening. Jij hebt zelf inzage in deze processen via de rapportages.

Kunnen wij u helpen?

Gebruikers rapportages
Elke week ontvang je van ons een rapportage van alle gebruikers. Hierin kun je in één oogopslag zien hoe de apps door jouw collega’s gebruikt zijn. Naast de gebruikers rapportage wordt in het geval van een alarm ook door de centralist van de alarmcentrale gerapporteerd welke handelingen verricht zijn.


Training van centralisten en opvolgers
De centralisten van onze alarmcentrales gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat jij altijd zo snel mogelijk de beste hulp krijgt. Zij sturen de opvolging aan en begeleiden hen totdat zij 100% zeker weten dat jij veilig bent. Deze mensen zijn onmisbaar, daarom worden zij continu getraind. Hierdoor herkennen zij verschillende situaties feilloos en passen hier de opvolging van jouw alarm op aan.

Naast de centralisten van de alarmcentrales worden ook de bedrijven die zijn aangesloten bij Landelijke Opvolging getraind. Diverse praktijktesten worden maandelijks gedaan om ervoor te zorgen dat ook zij tot het uiterste gaan.


Waarborging
Ons team werkt met passie voor uw veiligheidsgevoel alle dagen aan de verbetering van onze dienstverlening. Om te garanderen dat jij overal alarm kunt maken, monitoren wij proactief alle betrokken systemen, zowel van onszelf als die van onze technische partners. Mocht er onverhoopt ergens in de keten een storing zijn, merken wij dit direct op en kunnen deze meestal ook direct oplossen.


Privacy
Niet alleen jij, maar ook jouw gegevens moeten veilig zijn. Wij hechten erg veel waarde aan het bewaken van jouw privacy. Ja, de centralist weet jouw locatie op het moment van alarmeren, maar wij willen je verzekeren dat wij alles omtrent gegevensbescherming goed geregeld hebben. Inzien gewenst kunt je hierover meer lezen op onze privacypagina.

 

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
Download
We sturen u de nodige informatie per e-mail.


  X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Google Android.

  Download onze app

  Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
  Download
  X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Apple iOS.

  Download onze app

  Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
  We sturen u de nodige informatie per e-mail.


   X-Guard maakt gebruik van cookies.

   Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.