Guard worden

Hier leest u hoe uw bedrijf aan ons landelijke beveiligingsnetwerk kan worden toegevoegd
iPhone X 2
X-Guard beschikt over een landelijk dekkend netwerk van professionele beveiligings- en surveillance bedrijven. Deze bedrijven worden ingeschakeld als er een alarm binnen komt en opvolging vereist is. Op deze manier koppelt X-Guard de hulpbehoefte die ontstaat aan de juiste hulpverlening. Dit is te vergelijken met de Über app waar taxi vraag en -aanbod aan elkaar gekoppeld worden.

In de huidige beveiligingsbranche kent men alleen nog de fysieke object beveiliging. Voor een object wordt een jaarlijks abonnement afgesloten door de klant, en opvolging wordt door de klant apart betaald. Bij mobiel alarmeren is het zo dat het mobiele object zich over een groter gebied kan bewegen. Hierbij wordt het mobiele alarmeringsapparaat (vaak de mobiele telefoon) niet gekoppeld aan een vast object/adres. Zo kan het zijn dat iemand die u hulp komt verlenen zijn of haar abonnement aan een ander beveiligingsbedrijf betaalt.
Het unieke aan het X-Guard concept is dat de beveiligingsbedrijven niet alleen betaald worden wanneer een uitruk plaatsvindt, maar ook voor de uren dat uw personeel op stand-by staat.

Zo koppelt X-Guard de vraag om opvolging in uw service gebied aan uw aanbod van opvolging. Dit is vergelijkbaar met het bestellen van een taxi of pizza via simpele mobiele apps.

Naast dat u opvolgingspartner kunt worden, kunt u als beveiligingsbedrijf ook X-Guard opnemen in uw productportfolio als dealer. Hiervoor hebben we een interessante verkoop provisie constructie bedacht. U hoeft hiervoor niet te beschikken over een eigen meldkamer. Mocht u echter wel beschikken over een eigen meldkamer, kunnen uw klanten hier gewoon aan gekoppeld worden.

Meld u hieronder aan voor uitgebreide informatie.

Wij gebruiken de door u ingevulde gegevens enkel om uw vraag te beantwoorden.

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.