Telefoonnummers opslaan

Het is belangrijk om het telefoonnummer van de Alarmcentrale en/of van X-Guard Alarm aan uw contacten toe te voegen en als favoriet op te slaan. Zo kunt u altijd zien dat zij gebeld worden door de Alarmcentrale en/of door X-Guard Alarm op het moment dat u de knop Alarmoproepen ontvangen op ”Aan” heeft staan. Daarnaast is het verstandig om oproepen van deze nummers toe te staan op het moment dat uw telefoon op ”Niet storen” staat.

Tip: Bij een alarmoproep van Mensen dichtbij moet u de oproep kunnen horen zodat u kunt helpen. Op het moment dat u het geluid op uw telefoon uit heeft staan, kunt u alarmoproepen van Mensen dichtbij niet horen. X-Guard adviseert daarom om altijd uw geluid aan te hebben zodat u altijd oproepbaar bent.

Telefoonnummers opslaan via de Alarm-app

Vanaf appversie 4.9.2 (september 2021) kunt u eenvoudig de belangrijke telefoonnummers toevoegen via de Alarm-app in uw contacten. Ga naar ”Menu” en klik op ”Wijzig instellingen’’. Vervolgens klikt u door naar ‘’Belangrijke telefoonnummers’’ – vanaf daar wordt stapsgewijs uitleg gegeven. Zie de afbeeldingen hieronder:

Meer informatie 

Via de onderstaande linkjes kunt u meer informatie vinden over het toevoegen aan favorieten (iPhone & Android) en oproepen toestaan bij ”Niet storen (iPhone & Android).

Telefoonnummers toevoegen aan favorieten (iPhone)

Oproepen toestaan bij ‘’Niet storen’’ (iPhone)

Telefoonnummers toevoegen aan favorieten (Android)

Oproepen toestaan bij ‘’Niet storen’’ (Android)

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.