X-Guard Locatiebepaling

Afhankelijk van uw situatie heeft X-Guard verschillende methodes ontwikkeld om de nauwkeurigheid van uw locatie te bepalen. Door het combineren van één of meerdere van onze methoden, kan uw locatie zowel binnen als buiten exact bepaald worden. Zo bent u Overal Veilig!

GPS-Locatiebepaling

GPS maakt het mogelijk om Iedereen Overal (buiten) Veilig te laten zijn!

Het Global Positioning System (GPS) is hét kloppende hart van de X-Guard Alarm-app. Met GPS wordt een locatie nauwkeurig bepaald op het moment dat iemand zich buiten bevindt. Wanneer er een alarm gemaakt wordt, kan een locatie precies worden afgelezen waardoor hulp snel en adequaat ter plekke kan zijn. Door onze GPS-locatiebepaling bent u Overal Veilig! Lees via de onderstaande knop meer over onze GPS-locatiebepaling.

Adressen

Locatiebepaling op basis van adressen die toegevoegd zijn in de app. Door het toevoegen van adressen in de app, kan X-Guard de GPS-locatie van een alarm nauwkeuriger bepalen. Wanneer een locatie nauwkeurig bepaald kan worden, kan hulpverlening sneller ter plekke zijn. Lees via onderstaande knop meer over locatiebepaling op basis van adressen die zijn toegevoegd in de app:

Locatiebepaling met X-Guard Bakens

X-Guard biedt innovatieve veiligheidsoplossingen voor alarmeren vanuit gebouwen (binnenlocaties). Wij hebben een oplossing voor de exacte lokalisering van alarmen die vanuit (specifieke) binnenlocaties worden verstuurd. Lees meer over X-Guard Bakens via onderstaande knop:

Agendakoppeling

Door het koppelen van een agenda(‘s) waarin afspraken worden beheerd, kan X-Guard een GPS-locatie nauwkeuriger bepalen. De agendakoppeling is een geschikte functie voor een betrouwbare locatiebepaling wanneer afspraken met de bijbehorende adressen in een agenda worden bijgehouden. Denk bijvoorbeeld aan bezoekadressen bij ambulant werken.
Lees via onderstaande knop meer over de agendakoppeling.

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.