Alarmeren

Alarmknop bij agressie en geweld
Galaxy S10 Plus met alarmknoppen
  • Automatisch alarm bij bewusteloosheid
  • Alarmknop bij agressie en geweld
  • Binnen locatie tot op ruimte niveau nauwkeurig
  • Landelijke opvolging
  • Betaal alleen voor de uren die u gebruikt
  • Direct contact met PAC alarmcentrale
  • Zeer korte response tijd
  • Politie inzet gegarandeerd
Na het maken van een alarm via de alarmknop, die ook werkt als uw scherm vergrendeld is, luistert de centralist van de alarmcentrale gelijk mee ter verificatie. Terwijl er wordt meegeluisterd is de hulpverlening al onderweg, zo bent u altijd verzekerd van hulp.

Indien gekozen is voor onderling alarmeren, wordt geen gebruik gemaakt van een alarmcentrale, maar wordt het alarm direct naar uw collega’s verstuurd. Zij ontvangen zowel in spraak als tekst alle benodigde informatie om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

X-Guard kan ook worden ingezet als persoonlijk assistent wanneer u zich niet helemaal comfortabel voelt in een bepaalde situatie. Dit kan door middel van een assistentie alarm. De centralist geeft u ‘warme begeleiding’ en kan indien nodig alsnog opvolging inschakelen.

Mobiele telefoon met alarmknop

X-Guard heeft twee soorten te installeren noodknoppen voor het maken van een alarm.

Voor zowel iOS als Android hebben wij Bluetooth gekoppelde Flic knoppen. Deze knoppen zijn beschikbaar als armband, sleutelhanger, riemclip en halsketting. Daarnaast hebben wij voor Android ook een verguld alarmknopje voor in de headset ingang.

Naast het maken van een alarm middels een geïnstalleerde knop kan er ook met de noodknop op het scherm alarm gemaakt worden.

Belangrijk: Onze geïnstalleerde alarmknoppen werken altijd, ook als uw telefoon middels pincode, patroon of andere manier vergrendeld is. Door ons slimme design is het maken van een fout alarm zo goed als uitgesloten.

Kunnen wij u helpen?

Wat kost X-Guard?

Gebruik onze prijscalculator om snel en eenvoudig een eerste indicatie ontvangen.

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
We sturen u de nodige informatie per e-mail.


X-Guard volgt het advies van het RIVM en werkt thuis.

Graag wijzen wij u erop dat onze gehele dienstverlening gewaarborgd is. Hieronder vallen dus ook de alarmcentrales en de landelijke opvolging. Indien u vragen heeft vernemen wij die graag. Met vriendelijke groet, Team X-Guard

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.