Onze missie: iedereen, overal, veilig!

Wij vinden dat Iedereen Overal Veilig moet kunnen zijn: dit is onze missie!  Iedereen moet het recht op vrijheid en veiligheid behouden. Met dit gedachtengoed werd X-Guard in 2002 opgericht. Vol passie en gedrevenheid werken wij al 20 jaar om deze missie te realiseren. Wij doen dit niet alleen met behulp van de nieuwste technologieën maar met name doordat wij geïnspireerd raken door de mensen die, net als wij, in onze missie geloven!

Iedereen: Het maakt niet uit wie je bent of waar je werkt, wij vinden dat iedereen het recht op vrijheid en veiligheid zou moeten behouden. Wij bieden verschillende veiligheidsoplossingen voor iedere situatie. Of je nou jouw personeel, jezelf of een dierbare wil beveiligen: X-Guard heeft een oplossing die bij jou past!

Overal: X-Guard heeft, afhankelijk van jouw situatie, innovatieve methodes ontwikkeld om de nauwkeurigheid van jouw locatie te bepalen op het moment dat jij een alarm verstuurt.

Veilig: je bent pas veilig wanneer je verzekerd kunt zijn dat hulp snel ter plekke is en daarom meten wij de mate van veiligheid aan de snelheid waarmee de juiste hulp ter plekke kan zijn.  Wij zijn continu bezig met het optimaliseren van onze veiligheidsoplossing om er derhalve voor te zorgen dat je snel de juiste hulpverlening krijgt wanneer je een alarm verstuurt.

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.