Iedereen, Overal, Veilig!
Deel jij deze missie?

Wij geloven in een app waarmee bij nood iedereen met elkaar wordt verbonden, zonder dat daarbij je persoonlijke privacy geschonden wordt. Besef dat waar je ook bent, er eigenlijk altijd wel iemand in de buurt is die je kan helpen. In dichtbevolkte landen zoals Nederland, is er áltijd wel iemand binnen één of twee kilometer afstand van jou verwijderd,  zonder dat je dat misschien zelf kunt zien.

 Wat willen wij bereiken?

  1. Dat iedereen wereldwijd een app op een telefoon kan downloaden waarmee een alarmoproep kan worden verzonden en waarmee, indien gewenst, alarmoproepen van andere appgebruikers ontvangen kunnen worden. Op die manier creëren we een netwerk waarin iedereen elkaar helpt: is er altijd iemand in de buurt om hulp te verlenen!
  2. De app moet dusdanig slim zijn dat het gevaarlijke situaties kan herkennen en dat bij nood – denk aan geweldsituaties, een ongeval of wanneer het om gezondheidsredenen niet goed gaat – er automatisch een alarmoproep wordt verstuurd. Hierin moeten wij samenwerken met bijvoorbeeld Smartwatch en dergelijke apps die kunnen controleren hoe het met je gesteld is.
  3. Bij een alarmoproep worden andere appgebruikers dichtbij (tot 200 meter) direct opgeroepen, zonder tussenkomst van een alarmcentrale.
  4. Indien er geen andere appgebruikers dichtbij zijn die een oproep kunnen ontvangen of niet in staat zijn om hulp te bieden, dan wordt de alarmcentrale opgeroepen.
  5. Een centralist ontvangt de alarmoproep en kijkt of er binnen een straal van 2000 meter appgebruikers oproepbaar zijn om hulp te verlenen. Indien de centralist nood waarneemt stuurt de centralist direct de politie of een ambulance.
  6. Indien er binnen 2000 meter niemand oproepbaar is, wordt er een mobiele surveillant ingezet. Er komt altijd hulp!

Voor wie willen we dit bereiken?

  1. Publieke groep: deze groep bestaat uit appgebruikers die eenvoudig een alarm willen kunnen versturen en die, indien mogelijk, bereid zijn om anderen binnen de publieke groep te helpen. Zij mogen gratis gebruikmaken van onze dienstverlening omdat wij het onacceptabel vinden dat iemand die zich in het openbaar bevindt, moet betalen voor het behouden van zijn of haar persoonlijke vrijheid en veiligheid!
  2. Privé groep: deze groep bestaat uit appgebruikers die niet bereid of in staat zijn om anderen te helpen of die niet door vreemden geholpen willen worden. Zij kunnen tegen betaling een eigen groep creëren. In deze groep zullen zij elkaar gaan helpen – denk bijvoorbeeld aan vips, een wijk of gezinnen/families.
  3. Business groep: op de werkvloer zijn er verplichtingen van een werkgever naar een werknemer: een werkgever moet er op toezien dat iedereen overal (waar nodig) veilig werkt. Tegen betaling zorgen wij ervoor dat iedereen overal veilig kan werken. Tevens willen wij ervoor zorgen dat werknemers na werktijd worden beveiligd in de publieke of private groep. Zo zijn zij altijd verzekerd van hulp, ook buiten werktijden. Wij willen bedrijven aanmoedigen om elkaar bij een alarmoproep te komen helpen en dat zij hulp te bieden aan de appgebruikers uit de publieke groep op het moment dat zij vanuit de publieke sector in aanraking komen met het bedrijf (denk bijvoorbeeld aan gemeenten en wijkcentra).

Meer weten over de verschillende groepen?

Deel jij onze missie?
Klik op onderstaande knop en deel jouw mening met anderen!

Als we er samen voor zorgen dat Iedereen, Overal, Veiliger kan leven en werken zal de wereld er in de toekomst een stuk beter uit zien!