Publieke groep

  • Eenvoudig beveiligd via een app op je smartphone
  • Help, indien mogelijk, anderen
  • Geheel kosteloos en vrijblijvend
Beveilig mij nu!

Hoe werkt het?

De publieke groep bestaat uit appgebruikers die eenvoudig een alarm willen versturen en die, indien mogelijk, bereid zijn om anderen binnen de publieke groep te helpen.

Je verstuurt een alarmoproep
Via de X-Guard Alarm-app

Vervolgens worden:

  • Appgebruikers binnen de publieke groep (tot 200m) worden opgeroepen zonder tussenkomst van de Alarmcentrale.
  • Is er niemand beschikbaar of in staat om te helpen? De X-Guard Alarmcentrale wordt opgeroepen.
  • De centralist bepaald vervolgens of de politie ingezet moet worden. Indien de centralist dit niet kan bepalen zal er gekeken worden of er binnen een straal van 2000 meter appgebruikers binnen de publieke groep oproepbaar zijn om hulp te verlenen.
  • Indien er niemand binnen de 2000 meter oproepbaar is, wordt er een mobiele surveillant ingezet. Er komt altijd hulp! 

* Bij elk alarm wordt er een luisterverbinding opgezet met onze centralist.  Hoort de centralist dat de politie moet worden ingezet dan wordt meteen de politie opgeroepen.  Indien er geen nood wordt geconstateerd, wordt je gebeld. Bij geen gehoor zetten wij een mobiele surveillant om te kijken hoe het met u gaat. 

Iedereen Overal Veilig

Wij vinden het onacceptabel dat iemand die zich in het openbaar bevindt, moet betalen voor het behouden van zijn of haar persoonlijke vrijheid en veiligheid. Daarom kan iedereen in de publieke groep overal kosteloos en eenvoudig een alarmoproep versturen via de X-Guard Alarm-app. Tevens kun je tegen betaling alarmeren via een Bluetooth Alarmknop.

Iedereen Overal Veilig

X-Guard heeft verschillende methodes ontwikkeld om de nauwkeurigheid van jouw locatie te bepalen. Zo weet de hulpverlening altijd waar jij je bevindt bij een alarm en kan hulp snel ter plekke zijn. Bekijk hieronder welke methodes toegepast kunnen worden in de publieke groep.

Iedereen Overal Veilig

Je bent pas veilig wanneer je verzekerd kan zijn dat hulp snel ter plekke is. Bekijk hieronder welke hulpverlening van toepassing is in de publieke groep.

Wil je een Bluetooth Alarmknop aanschaffen?

Tegen betaling kun je ervoor kiezen om te alarmeren via een Bluetooth Alarmknop. Heb je interesse?
Stuur dan een mail naar info@x-guard.nl of bel naar 088 126 12 12.