Iedereen, Overal, Veilig!

Deel jij deze missie?

Wij geloven in een app waarmee bij nood iedereen met elkaar wordt verbonden, zonder dat daarbij je persoonlijke privacy geschonden wordt. Besef dat waar je ook bent, er eigenlijk altijd wel iemand in de buurt is die je kan helpen. In dichtbevolkte landen zoals Nederland, is er áltijd wel iemand binnen één of twee kilometer afstand van jou verwijderd,  zonder dat je dat misschien zelf kunt zien.

Wat willen wij bereiken?

  1. Dat iedereen wereldwijd een app op een telefoon kan downloaden waarmee een alarmoproep kan worden verzonden en waarmee, indien gewenst, alarmoproepen van andere appgebruikers ontvangen kunnen worden. Op die manier creëren we een netwerk waarin iedereen elkaar helpt.
  2. De app moet dusdanig slim zijn dat het gevaarlijke situaties kan herkennen en dat bij nood – denk aan geweldsituaties, een ongeval of wanneer het om gezondheidsredenen niet goed gaat – er automatisch een alarmoproep wordt verstuurd. Hierin moeten wij samenwerken met bijvoorbeeld Smartwatch en dergelijke apps die kunnen controleren hoe het met jouw gezondheid gesteld is.
  3. Bij een alarmoproep worden andere appgebruikers dichtbij (tot 200 meter) direct opgeroepen, zonder tussenkomst van de alarmcentrale.
  4. Indien er geen andere appgebruikers dichtbij zijn die de alarmoproep kunnen ontvangen of niet in staat zijn om hulp te bieden, wordt de alarmcentrale opgeroepen. De centralist bepaald vervolgens of de politie of ambulance ingezet moet worden. Indien de centralist dit niet kan bepalen zal er gekeken worden of er binnen een straal van 2000 meter appgebruikers oproepbaar zijn om hulp te verlenen.
  5.  Indien er binnen 2000 meter niemand oproepbaar is, wordt er een mobiele surveillant ingezet om te kijken wat er aan de hand is. Er komt altijd hulp!

Voor wie willen we dit bereiken?

  1. Publieke groep: deze groep bestaat uit appgebruikers die eenvoudig een alarmoproep willen versturen en die, indien mogelijk, bereid zijn om anderen binnen de publieke groep te helpen. Zij mogen gratis gebruikmaken van onze dienstverlening omdat wij het onacceptabel vinden dat iemand die zich in het openbaar bevindt, moet betalen voor het behouden van zijn of haar persoonlijke vrijheid en veiligheid!
  2. Privé groep: deze groep bestaat uit appgebruikers die niet bereid of in staat zijn om anderen te helpen of die niet door vreemden geholpen willen worden. Zij kunnen tegen betaling een eigen groep creëren. In deze groep zullen zij elkaar gaan helpen – denk bijvoorbeeld aan vips, een straat of hele wijk of gezinnen/families.
  3. Business groep: tegen betaling zorgen wij ervoor dat de werkgever zijn verplichtingen naar de werknemer om daar waar en wanneer nodig iedereen, overal, veilig te laten werken, waar kan maken. Wij willen bedrijven aanmoedigen om elkaar bij een alarmoproep te helpen en tevens willen wij hen vragen om na te denken over het bieden van hulp aan de appgebruikers uit de publieke groep op het moment dat zij vanuit de publieke sector in aanraking komen met het bedrijf of de organisatie (denk bijvoorbeeld aan gemeenten, wijk- en sportcentra en zwembaden).

Meer weten over de verschillende groepen?

Deel jij onze missie al?

Klik op onderstaande knop en deel jouw mening met anderen!

Als we er samen voor zorgen dat Iedereen, Overal, Veiliger kan leven en werken zal de wereld er in de toekomst een stuk beter uit zien!