Blijf op de hoogte

Van de recente ontwikkelingen bij X-Guard
National guard
X-Guard werkt thuis
In verband met de huidige ontwikkelingen rondom het Corona virus hebben wij besloten het advies van de overheid op te volgen. Vanaf maandag 16 maart werken wij allemaal vanuit huis.
Lees verder
De Heidelberg Cement Group kiest voor de X-Guard totaaloplossing!
Enci een grote cementfabriek behorend tot de HeidelbergCement group heeft in Nederland onder andere locaties in Rotterdam en in IJmuiden. Deze vestigingen zijn onlangs voorzien van de X-Guard totaaloplossing. Alle medewerkers zijn voorzien van een smartphone. Deze smartphones zijn voorzien van de X-Guard Alarm app inclusief een portofoon functie. Hierdoor worden de portofoons en het mandown systeem samengevoegd in één totaaloplossing waardoor het gebruiksgemak voor de medewerkers sterk toeneemt en de kosten drastisch verlagen.
Lees verder
We sluiten een geweldig jaar af!
We zijn erg trots als we terugkijken naar 2019! We zijn verhuisd, groeien als organisatie en sluiten steeds meer tevreden klanten aan. Benieuwd naar de ontwikkelingen in 2020? Blijf dan onze Actueel-pagina en LinkedIn volgen.
Lees verder
december 2019
X-Guard Alarm 4.4.1
Een melding ontvangen wanneer uw verbinding wegvalt, de app automatisch laten schakelen van 'UIT' naar 'AAN' of 'RISICO' en de connectie van uw Flic-knop monitoren: het is allemaal mogelijk in versie 4.4.1!
Lees verder
Samenwerking met BouWatch!
Samen de bouw nóg veiliger maken met mobiele persoonsbeveiliging
Lees verder
Snelle installatie d.m.v. QR codes!
Nieuwe collega's toevoegen aan uw account? Het is een fluitje van een cent geworden! Enkel het scannen van een QR code is voldoende om nieuwe gebruikers aan te melden. Zelfs alle standaard instellingen hebben we al voorgeprogrammeerd.
Lees verder
Geweld Deurwaarders
Steeds vaker krijgen deurwaarders te maken met agressie en geweld. Donderdag 24 oktober vindt een rechtzaak plaats waarin een persoon veroordeeld wordt voor het gijzelen en mishandelen van een deurwaarder.
Lees verder

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
We sturen u de nodige informatie per e-mail.


X-Guard volgt het advies van het RIVM en werkt thuis.

Graag wijzen wij u erop dat onze gehele dienstverlening gewaarborgd is. Hieronder vallen dus ook de alarmcentrales en de landelijke opvolging. Indien u vragen heeft vernemen wij die graag. Met vriendelijke groet, Team X-Guard

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.