Blijf op de hoogte

Van de recente ontwikkelingen bij X-Guard
BlueChristmas
We sluiten een geweldig jaar af!
We zijn erg trots als we terugkijken naar 2019! We zijn verhuisd, groeien als organisatie en sluiten steeds meer tevreden klanten aan. Benieuwd naar de ontwikkelingen in 2020? Blijf dan onze Actueel-pagina en LinkedIn volgen.

We wensen u het allerbeste voor 2020!

Lees verder
december 2019
X-Guard Alarm 4.4.1
Een melding ontvangen wanneer uw verbinding wegvalt, de app automatisch laten schakelen van 'UIT' naar 'AAN' of 'RISICO' en de connectie van uw Flic-knop monitoren: het is allemaal mogelijk in versie 4.4.1!
Lees verder
Samenwerking met BouWatch!
Samen de bouw nóg veiliger maken met mobiele persoonsbeveiliging
Lees verder
Snelle installatie d.m.v. QR codes!
Nieuwe collega's toevoegen aan uw account? Het is een fluitje van een cent geworden! Enkel het scannen van een QR code is voldoende om nieuwe gebruikers aan te melden. Zelfs alle standaard instellingen hebben we al voorgeprogrammeerd.
Lees verder
Geweld Deurwaarders
Steeds vaker krijgen deurwaarders te maken met agressie en geweld. Donderdag 24 oktober vindt een rechtzaak plaats waarin een persoon veroordeeld wordt voor het gijzelen en mishandelen van een deurwaarder.
Lees verder
Oosterberg als nieuwe klant!
Afgelopen maand hebben wij Oosterberg als nieuwe klant mogen verwelkomen. Om deze samenwerking luister bij te zetten heeft Oosterberg een mooi artikel geschreven over X-Guard en gepubliceerd in de door hen uitgegeven preventiekrant.
Lees verder
oktober 2019
Belgian Pipeline Organisation kiest ook voor X-Guard!
Met trots hebben wij weer een Belgische klant aan mogen sluiten.
Lees verder

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
We sturen u de nodige informatie per e-mail.


X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.