Blijf op de hoogte

Van de recente ontwikkelingen bij X-Guard
xxl
Samenwerking met BouWatch!
Samen de bouw nóg veiliger maken met mobiele persoonsbeveiliging

X-Guard persoonsbeveiliging

BouWatch breidt diensten uit in samenwerking met X-Guard

Samen de bouw nóg veiliger maken met mobiele persoonsbeveiliging

BouWatch en X-Guard gaan een intensieve samenwerking aan. BouWatch, bekend als marktleider in tijdelijke beveiliging op buitenlocaties, maakte al flinke stappen in het uitbreiden van het dienstenpakket met o.a. tools voor arbeidskrachtregistratie- en toegangscontrole. Met het nieuwe samenwerkingsverband met X-Guard zet de allround dienstverlener nu ook in op veiligheid van arbeidskrachten, met snelle alarmopvolging in geval van calamiteiten.

Met X-Guard biedt BouWatch extra veiligheid voor arbeidskrachten op tijdelijke (bouw)locaties. “Wij vinden het belangrijk dat niet alleen locaties goed beveiligd worden, maar dat ook arbeidskrachten óp de bouw zich veilig voelen en altijd verzekerd zijn van adequate hulp bij calamiteiten. Door de samenwerking met X-Guard bieden we vanaf nu ook mobiele persoonsbeveiliging.” Dat zegt Maarten de Roos, CEO van de BouWatch Group. “De BouWatch & X-Guard dienst maakt dat elke arbeidskracht in geval van calamiteit altijd in verbinding staat met de juiste hulpverlening.”

Adequate alarmopvolging bij calamiteiten

Met de BouWatch & X-Guard dienst kunnen arbeidskrachten in geval van calamiteit gemakkelijk alarm slaan met eigen telefoon voorzien van de X-Guard app en alarm-/paniekknop. Bijvoorbeeld in situaties met agressie of geweld of in geval van ‘man down’ als iemand onwel of bewusteloos raakt. In onze eigen alarmcentrale wordt dankzij de alarmmanager-software direct mee gekeken én geluisterd. De exacte locatie wordt bepaald. Ook de locatie van hulpverleners, een surveillancebedrijf en/of collega’s zijn bekend. Als een opvolgingsprocedure gewenst is, schakelt de centrale direct passende hulp in. “Zo zijn arbeidskrachten op een buitenlocatie altijd verzekerd van de best mogelijke hulp bij calamiteiten. We signaleren niet alleen, maar gaan daadwerkelijk over tot alarmopvolging”, aldus De Roos. “Samen de bouw nog veiliger maken, dat is onze missie.”

Passend bij groeiambitie

BouWatch is al een aantal jaar in rap tempo aan het door ontwikkelen. De marktleider op het gebied van tijdelijke beveiliging werd in 2016 overgenomen en sindsdien maakt het bedrijf grote stappen in vernieuwing en het uitbreiden van haar portfolio rondom beveiliging en veiligheid van buitenlocaties. Hiermee verstevigt BouWatch haar rol als allround dienstverlener op de bouwplaats – of het nu om security, arbeidskracht compliance, access of safety gaat. Met een duidelijke groeiambitie kon ook deze volgende stap in de uitbreiding van diensten logischerwijs niet uitblijven. “De veiligheid op  bouwlocaties en alles wat daarbij komt kijken, wordt gewoon steeds belangrijker. Daarom blijven wij vernieuwen”, aldus De Roos. Bedrijven binnen de bouwbranche kunnen een totaalpakket afnemen bij BouWatch, waarbij voor elk veiligheidsaspect een passende oplossing is.

Lees verder
Snelle installatie d.m.v. QR codes!
Nieuwe collega's toevoegen aan uw account? Het is een fluitje van een cent geworden! Enkel het scannen van een QR code is voldoende om nieuwe gebruikers aan te melden. Zelfs alle standaard instellingen hebben we al voorgeprogrammeerd.
Lees verder
Geweld Deurwaarders
Steeds vaker krijgen deurwaarders te maken met agressie en geweld. Donderdag 24 oktober vindt een rechtzaak plaats waarin een persoon veroordeeld wordt voor het gijzelen en mishandelen van een deurwaarder.
Lees verder
Oosterberg als nieuwe klant!
Afgelopen maand hebben wij Oosterberg als nieuwe klant mogen verwelkomen. Om deze samenwerking luister bij te zetten heeft Oosterberg een mooi artikel geschreven over X-Guard en gepubliceerd in de door hen uitgegeven preventiekrant.
Lees verder
oktober 2019
Belgian Pipeline Organisation kiest ook voor X-Guard!
Met trots hebben wij weer een Belgische klant aan mogen sluiten.
Lees verder
‘Bij ons.. werkt nóóit iemand alleen..!
..Is een van de veelgehoorde reacties die ik krijg op verjaardagen.
Lees verder
juni 2019
327 nieuwe toestellen voor G4S Cash Solutions!
Vrijdag 21-06 heeft X-Guard de opdracht mogen ontvangen van G4S Cash Solutions.
Lees verder

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.