Blijf op de hoogte

Van de recente ontwikkelingen bij X-Guard
X-Guard Zorg – Vrouw uit rolstoel gevallen
‘Bij ons.. werkt nóóit iemand alleen..!
..Is een van de veelgehoorde reacties die ik krijg op verjaardagen.

Wanneer ik dan door vraag volgt meestal een interessant gesprek met daarin de bekentenis dat de persoon in kwestie wel degelijk collega’s heeft die langer dan een uur buiten de directe gehoorsafstand en/of het gezichtsveld van andere collega’s of leidinggevenden.

Een ander veelgehoord antwoord is, ik werk al zo lang in dit vak en er is eigenlijk nog nooit iets gebeurd. Ik vraag dan altijd netjes of zij vaak de airbag van hun auto gebruikt hebben. Hier wordt dan om gelachen, maar wederom maakt de lach snel plaats voor de ernst.

Alleen achter een balie met steeds veeleisender klanten. Alleen even op een trapje. Alleen even op huisbezoek, alleen even… Alleen even niet gedacht aan de risico’s die deze handelingen met zich mee kunnen brengen.

Mijn naam is Rob Kuipers en ik ben de bedenker van X-Guard mobiele persoonsbeveiliging. Door een app op uw mobiele telefoon bent u verzekerd van hulp bij agressie en geweld of in geval van een calamiteit/mandown. Door exacte locatie bepaling zowel binnen als buiten weten wij altijd waar het alarm gemaakt is. Daarnaast weten we ook de locatie van de hulpverleners of dit nou collega’s, een surveillance bedrijf of de landelijke hulpdiensten zijn. Zo heeft u altijd op de snelst mogelijke manier de beste hulp.

Wij hanteren geen dure aansluitkosten of licenties, betalen kan bij ons per uur, al vanaf 10 cent! Moet u alleen nog even bedenken, of u die ene klus of dat bezoek onbeschermd wil doen..Gratis testen ga naar www.x-guard.nl

Alleen even.. de veiligheid vergroten!

Lees verder
juni 2019
327 nieuwe toestellen voor G4S Cash Solutions!
Vrijdag 21-06 heeft X-Guard de opdracht mogen ontvangen van G4S Cash Solutions.
Lees verder
januari 2019
Samenwerking met BouWatch!
Yes! Het nieuwe jaar beginnen we met een super leuke, innovatieve samenwerking!
Lees verder
november 2018
100ste aansluiting G4S Cash Solutions
Met gepaste trots kunnen wij u meedelen dat G4S cash solutions onlangs hun 100ste X-Guard aansluiting in gebruik heeft genomen.
Lees verder
oktober 2018
We hebben een nieuwe partner, van den Pol elektrotechniek!
We hebben een nieuwe partner in het midden van het land, van den Pol elektrotechniek!
Lees verder
augustus 2018
Samenwerking X-Guard en SafeGuard
X-Guard en Safeguard slaan de handen ineen om veiligheid op de werkvloer nóg efficiënter te maken.
Lees verder
augustus 2018
Samenwerking X-Guard en BTC
Sinds deze week heeft X-Guard een samenwerking gestart met BTC. BTC biedt ICT dienstverlening aan met cloud oplossingen en diensten waarmee nu al geanticipeerd kan worden op de toekomst. BTC kan door kennis van zaken en goede service de totale ICT werkplek inrichten, mensen 24/7 bereikbaar maken en bedrijven en organisaties ondersteunen om overal en- altijd te kunnen werken.
Lees verder

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.