Blijf op de hoogte

Van de recente ontwikkelingen bij X-Guard
Bluetooth Alarmknop
X-Guard nu nog comfortabeler!
Tot op heden was het zo dat jij zelf de app op uit/aan of risico moest zetten. Dit vonden wij een beetje gek, je zet je airbag in de auto ook niet zelf aan als je hard rijdt en uit als je rustig rijdt.

Onze ontwikkelaars zijn er lang mee bezig geweest en tot het uiterste gegaan, maar met trots kunnen wij u mededelen dat de app nu volledig automatisch kan schakelen! Lees en kijk hieronder snel hoe het werkt.

Lees verder
Wijkteams in gemeenten, een kwetsbare groep
Onlangs hebben wij de uitrol mogen verzorgen bij een aantal gemeenten waaronder de gemeente Almelo en de gemeente Leudal. Het is goed om te zien dat gemeenten de veiligheid van haar medewerkers steeds hoger op de agenda zet. 
Lees verder
X-Guard werkt thuis
In verband met de huidige ontwikkelingen rondom het Corona virus hebben wij besloten het advies van de overheid op te volgen. Vanaf maandag 16 maart werken wij allemaal vanuit huis.
Lees verder
De Heidelberg Cement Group kiest voor de X-Guard totaaloplossing!
Enci een grote cementfabriek behorend tot de HeidelbergCement group heeft in Nederland onder andere locaties in Rotterdam en in IJmuiden. Deze vestigingen zijn onlangs voorzien van de X-Guard totaaloplossing. Alle medewerkers zijn voorzien van een smartphone. Deze smartphones zijn voorzien van de X-Guard Alarm app inclusief een portofoon functie. Hierdoor worden de portofoons en het mandown systeem samengevoegd in één totaaloplossing waardoor het gebruiksgemak voor de medewerkers sterk toeneemt en de kosten drastisch verlagen.
Lees verder
We sluiten een geweldig jaar af!
We zijn erg trots als we terugkijken naar 2019! We zijn verhuisd, groeien als organisatie en sluiten steeds meer tevreden klanten aan. Benieuwd naar de ontwikkelingen in 2020? Blijf dan onze Actueel-pagina en LinkedIn volgen.
Lees verder
december 2019
X-Guard Alarm 4.4.1
Een melding ontvangen wanneer uw verbinding wegvalt, de app automatisch laten schakelen van 'UIT' naar 'AAN' of 'RISICO' en de connectie van uw Flic-knop monitoren: het is allemaal mogelijk in versie 4.4.1!
Lees verder
Samenwerking met BouWatch!
Samen de bouw nóg veiliger maken met mobiele persoonsbeveiliging
Lees verder

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
Download
We sturen u de nodige informatie per e-mail.


  X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Google Android.

  Download onze app

  Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
  Download
  X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Apple iOS.

  Download onze app

  Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
  We sturen u de nodige informatie per e-mail.


   X-Guard maakt gebruik van cookies.

   Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.