Een trouwe X-Guard Alarm-app gebruiker aan het woord!

‘’Onverwachts moest ik dan tóch daadwerkelijk X-Guard gebruiken voor veiligheid!

Al jaren gebruik ik X-Guard en heb ik er de hele wereld mee over gereisd. Vaak verkeerde ik in situaties waarbij ik toch een stukje veiligheid bij mij wilde dragen. Echter, vorige week – in mijn eigen geboorteplaats nota bene – kwam mijn X-Guard Alarmknop dan eindelijk écht van pas!

Ik liep rond 0:00 op een woensdagavond naar huis, samen met twee vriendinnen. Zij liepen over de stoep en ik liep met mijn fiets aan de hand over het fietspad. Onze wegen spitsten even en op dat moment scheurde er een auto voorbij die vervolgens hard remde en in zijn achteruit werd gezet. De auto stopte naast mij en ik kreeg gelijk een naar gevoel…

‘’Moet je nog ver? Ik wil je wel naar huis brengen …’’ – ik wees zijn aanbod natuurlijk af…
Nogmaals vroeg hij of ik niet in wilde stappen…

Ik raakte in paniek van zijn nare vibe maar uiteindelijk reed hij gelukkig toch weg. De man had mijn vriendinnen niet gezien maar we waren alle drie geschrokken van de situatie. Bah!

Onze wegen scheidden vervolgens en ik moest nog een stukje alleen lopen om thuis te komen. Ik vond dit onprettig en daarom pakte ik mijn X-Guard Alarmknop er voor de zekerheid bij. Omdat ik gespannen was drukte ik per ongeluk op de knop. Ik kreeg al snel een centralist van de alarmcentrale aan de lijn die polshoogte nam. Ik legde mijn verhaal uit en bood mijn excuses aan voor het feit dat ik per ongeluk op de knop drukte. De centralist was erg aardig en behulpzaam vertelde mij dat er geen excuses nodig waren en ze bleef bij mij aan de lijn tot ik veilig thuis was met de deur achter mij dicht.

Ik was blij en opgelucht dat ik door X-Guard letterlijk niet alleen de straat over hoefde na die nare ontmoeting – ik voelde mij direct veilig!”


Wij zijn blij dat wij Merle op haar moment van onzekerheid een stukje veiligheid hebben kunnen bieden: Iedereen, Overal, Veilig! 

Heb jij de X-Guard alarmknop ook wel eens in een ‘’echte’’ situatie gebruikt? Laat het ons weten, wij zijn benieuwd naar jouw ervaring!