Professioneel
Persoonsalarmering voor bedrijven en organisaties 

 • Beveilig uw personeel met de X-Guard Alarm-app
 • Beveiligingssysteem voor alleenwerkers
 • Inzetbaar als man-down systeem
 • Ook geschikt als BHV-oproepsysteem
Probeer gratis
Adviesgesprek
Met de X-Guard Alarm-app kan iedereen overal een alarm versturen: er wordt direct een verbinding gemaakt met de juiste hulpverlening. Ook kan er een draagbare Bluetooth Alarmknop worden gekoppeld aan de app.

Met X-Guard is uw personeel altijd overal veilig!

Er zijn bepaalde beroepen waarin personeelsbeveiliging extra belangrijk is, omdat mensen die deze beroepen uitoefenen over het algemeen meer risico lopen en zich vaker in onveilige situaties bevinden. Denk bijvoorbeeld aan mensen in de zorg of hulpverlening, de industrie of de (semi-)overheid.

Verplicht arbobeleid met RI&E als basis

Als werkgever weet u hoe waardevol medewerkers zijn voor het succes van uw bedrijf. Maar, wist u ook dat u wettelijk verplicht bent om een arbobeleid te hebben en dat een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) hiervoor de basis is? De RI&E is een voor werkgevers verplicht middel om de gezondheid en veiligheid in het bedrijf te bevorderen. In de RI&E moet ook een Plan van aanpak zijn opgenomen waarin staat beschreven welke maatregelen u gaat nemen om de geconstateerde risico’s aan te pakken.

Uit een dergelijke inventarisatie kan naar voren komen dat er medewerkers zijn die alleen werken en daardoor risico lopen. Ook heeft de Arbowet in Nederland besloten dat een bedrijf voorbereid moet zijn op een calamiteit zoals brand, eerste hulp en ontruiming van een gebouw. Elke werkgever is daarom wettelijk verplicht om bedrijfshulpverleners (BHV’ers) te hebben.

Iedereen Overal Veilig

Wij vinden dat iedereen overal eenvoudig een alarmoproep moet kunnen versturen. Handmatig via een alarmknop of automatisch door middel van ons innovatieve man-down systeem. Bekijk hieronder welke oplossing het beste aansluit bij uw situatie:

Alleen werken

Medewerkers die alleen werken lopen (groter) risico op een bedrijfsongeval. Bij een noodgeval zijn er geen collega’s in de buurt die kunnen helpen. Zij moeten daarom een mogelijkheid hebben om alarm kunnen slaan en er moet een automatisch alarm worden verstuurt indien de medewerker daartoe zelf niet meer in staat is (man-down).

Via de X-Guard Alarm-app (in combinatie met een Bluetooth Alarmknop) kunnen alleenwerkers eenvoudig alarmeren bij een noodgeval. Ook bevat de Alarm-app een man-down systeem (valdetectie / bewusteloosdetectie) waarbij onvoldoende beweging wordt gedetecteerd er automatisch een alarm wordt verstuurd. In beide gevallen is hulp snel ter plekke door de snelle en efficiënte locatiebepaling. Lees via onderstaande knop meer over man-down:

Met de X-Guard Alarm-app kan iedereen overal een alarm versturen: er wordt direct een verbinding gemaakt met de juiste hulpverlening. Ook kan er een draagbare Bluetooth Alarmknop worden gekoppeld aan de app.

BHV (Bedrijfshulpverlening)

De veiligheidsoplossing van X-Guard is in te zetten als BHV-oproepsysteem. Door middel van het gebruik van X-Guard Alarm kunnen BHV’ers sneller en efficiënter worden opgeroepen.

Door middel van een app op de smartphone kan een BHV’er direct een alarmoproep ontvangen. De app gaat automatisch aan wanneer de BHV’er in de vestiging komt. Buiten de vestiging gaat de app automatisch uit.  Er wordt altijd gecontroleerd of er voldoende BHV’ers oproepbaar zijn op locatie. Er wordt vooraf besproken met de organisatie hoeveel mensen gelijktijdig worden opgeroepen en hoeveel er aan hebben moeten gegeven dat ze komen helpen. Lees via onderstaande knop meer over de BHV oplossing van X-Guard:

Bent u geïnteresseerd in een adviesgesprek?

Een adviseur van X-Guard kan u precies vertellen hoe wij uw veiligheidsvraag in kunnen vullen met onze veiligheidsoplossing. Graag komen wij met u in contact om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. U kunt geheel vrijblijvend een regulier adviesgesprek of een BHV adviesgesprek inplannen met een X-Guard adviseur via onderstaande knoppen:

Hoe werkt het?

1
U verstuurt een alarm
Basis Pakket
2
Mensen dichtbij (of BHV) worden opgeroepen
Aanvullend Pakket
3
Indien er niemand beschikbaar is wordt de X-Guard alarmcentrale opgeroepen
4
De alarmcentrale zet politie of mobiele surveillant in
5
(of) de alarmcentrale zet sleutelhouders in
Hoog Risico Pakket

Indien u de genoemde beveiliging wenst waarbij u niet hoeft om te kijken naar de gemaakte kosten voor alarmeren of de inzet van een mobiele surveillant, kunt u het beste kiezen voor een Hoog Risico pakket.

Tip! De onderstaande tabel kan zijwaarts gescrold worden.

Beschikbare hulp
Mensen dichtbij
24/7 Alarmcentrale
Inzet van politie
Inzet van mobiele surveillanten
Sleutelhouders
Kosten per alarm
Inzet mobiele surveillant
Servicedesk
Basis
X-Guard Alarm

Eigen account
€ 22,86
excl. BTW per gebruiker per maand
Vraag offerte aan
Hoog Risico
X-Guard Alarm

Eigen account
All-in
All-in
€ 59,47
excl. BTW per gebruiker per maand
Vraag offerte aan
Maatwerk
Betaal de beveiliging per uur

Aanvullende mogelijkheden
 • Variabel contract met onbeperkt aantal gebruikers
 • SLA voor totaal beheer
 • Configuraties op maat
 • Overzichtelijk (beheer)dashboard
 • Toestelbeheer
 • Persoonlijke X-Guard-adviseur
 • Eenvoudig uit te breiden
 • Goedkoper bij grote aantallen
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat
Neem contact op

Hulp nodig bij het maken van een keuze?

Gratis persoonsbeveiligingsscan

Onze referenties

Wij zijn trots dat wij de leverancier mogen zijn voor een groot aantal vertrouwde en toonaangevende partners en bedrijven. Al jarenlang maken onze klanten gebruik van de veiligheidsoplossing van X-Guard.