Professioneel

Alleen werken volgens de wettelijke norm

Als u in uw bedrijf een Risico Invetarisatie en Evaluatie heeft uitgevoerd is daar uit gekomen dat medewerkers die alleen werken alarm moeten kunnen slaan in geval van nood. Daarnaast moet automatisch alarm geslagen worden de medewerker daartoe zelf niet meer in staat is. 

Met X-Guard beveiligd u uw alleen werkende collega optimaal. Wanneer agressie of geweld dreigt kan alarm geslagen worden en wanneer de medewerker niet meer voldoende beweegt of wanneer de mobiele telefoon kapot gaat of vernield wordt, wordt automatisch alarm geslagen.

X-Guard is leverancier van personenbeveiliging in zeer uiteenlopende branches en beroepsgroepen. Van GGZ medewerkers tot vrachtwagen chauffeurs en van (zwembad) monteurs tot deurwaarders. In principe is iedereen die alleen werkt bij X-Guard op het juiste adres voor een alarmeringsysteem. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een smartphone en ook die kan X-Guard leveren.

Graag komen wij met u in contact om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Alarmoproepen versturen

Wij vinden dat iedereen overal eenvoudig een alarm moet kunnen versturen. Via de X-Guard Alarm-app in combinatie met een alarmknop of via een all-in-one alarmknop.

X-Guard Alarm-app Een moderne oplossing voor op uw smartphone.

  • Eenvoudig in gebruik en mogelijk in combinatie met diverse bluetooth-alarmknoppen

Een alarmknop Een all-in-one alarmknop die u altijd bij u draagt.

  • Een eenvoudige alarmknop
  • Een uitgebreide alarmknop

Wat kost X-Guard?

Gebruik onze prijscalculator om snel en eenvoudig een eerste indicatie ontvangen.

Kunnen wij u helpen?

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.