Iedereen, Overal, Veilig!

  • Publieke groep: je wordt gratis beveiligd en helpt, indien mogelijk, anderen binnen de publieke groep
  • Privé groep: je wordt tegen betaling beveiligd en helpt elkaar in een eigen, afgeschermde groep
  • Business groep: je wordt tegen betaling waar en wanneer nodig beveiligd en helpt elkaar in een eigen, afgeschermde groep

Business groep

Tegen betaling zorgen wij ervoor dat de werkgever zijn verplichtingen naar de werknemer om daar waar en wanneer nodig iedereen, overal, veilig te laten werken, waar kan maken. Wij willen bedrijven aanmoedigen om elkaar bij een alarmoproep te helpen en tevens willen wij hen vragen om na te denken over het bieden van hulp aan de appgebruikers uit de publieke groep op het moment dat zij vanuit de publieke sector in aanraking komen met het bedrijf (denk bijvoorbeeld aan gemeenten en wijkcentra).

Publieke groep

deze groep bestaat uit appgebruikers die eenvoudig een alarmoproep willen kunnen versturen en die, indien mogelijk, bereid zijn om anderen binnen de publieke groep te helpen. Zij mogen gratis gebruikmaken van onze dienstverlening omdat wij het onacceptabel vinden dat iemand die zich in het openbaar bevindt, moet betalen voor het behouden van zijn of haar persoonlijke vrijheid en veiligheid!

Privé groep

deze groep bestaat uit appgebruikers die niet bereid of in staat zijn om anderen te helpen of die niet door vreemden geholpen willen worden. Zij kunnen tegen betaling een eigen groep creëren. In deze groep zullen zij elkaar gaan helpen – denk bijvoorbeeld aan vips, een sportgroepje, een wijk of gezinnen/families.

Als we er samen voor zorgen dat Iedereen, Overal, Veiliger kan leven en werken zal de wereld er in de toekomst een stuk beter uit zien!

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.