Industrie

 • Inclusief man-down
 • Locatiebepaling zowel binnen als buiten
 • Schakel direct met collega’s (BHV) of de alarmcentrale
 • Beveiliging per persoon of per uur: kies zelf uw pakket!
Adviesgesprek

Hoe werkt het?

Werknemers kunnen eenvoudig vanaf binnen- en buitenlocaties een alarmoproep versturen. Ook kan er, door middel van ons man-down systeem, een automatisch alarm worden verstuurd bij onvoldoende beweging. Je bent overal en altijd verzekerd van hulp!

Verstuur een (man-down) alarmoproep

 • BHV’ers of collega’s dichtbij binnen een straal van 200m worden opgeroepen
 • Zijn er geen BHV’ers of collega’s dichtbij oproepbaar, dan wordt de X-Guard Alarmcentrale opgeroepen: de centralist bepaald of de politie moet worden ingezet.
 • Kan de centralist dit niet bepalen, dan wordt er gekeken of er BHV’ers of collega’s dichtbij binnen een straal van 2000m oproepbaar zijn.
 • Is er binnen 2000m niemand oproepbaar dan zet de alarmcentrale een mobiele surveillant of sleutelhouders in.

* Bij elk alarm wordt er een luisterverbinding opgezet met onze centralist (u hoort niks, de centralist luistert 30 sec. mee).  Hoort de centralist dat de politie moet worden ingezet, blijft de centralist aan de lijn en roept meteen de politie op. Indien er niks ernstigs wordt gehoord, wordt u gebeld. Bij geen gehoor zetten wij een mobiele surveillant of sleutelhouders in om te kijken hoe het met u gaat. Hulp is dus altijd gegarandeerd!  

Iedereen Overal Veilig

Wij vinden dat Iedereen Overal eenvoudig een alarmoproep moet kunnen versturen. Of u nou binnen of buiten aan het werk bent, met X-Guard bent u altijd verzekerd van hulp. Wij raden de onderstaande alarmknoppen aan voor alarmeren in de industrie.

Iedereen Overal Veilig 

Afhankelijk van uw situatie hebben wij verschillende methodes ontwikkeld om de nauwkeurigheid van uw locatie te bepalen. Tevens kunnen deze methodes ervoor zorgen dat u alléén beveiligd bent op plekken waar en gedurende momenten dat het nodig is.

Iedereen Overal Veilig

U bent pas veilig wanneer u verzekerd kunt zijn dat hulp snel ter plekke is. Bekijk hieronder een combinatie van verschillende oplossingen waarmee hulp zo snel mogelijk ter plekke kan zijn.

Persoonsbeveiliging op basis van locatie en tijd

Automatische beveiliging op risicoplekken- en tijden

Geen 24/7 beveiliging nodig?

Een organisatie of bedrijf kan aangeven wanneer (tijden) en waar (locatie/risicogebieden) iemand niet alleen mag werken. Wij zorgen er vervolgens voor dat de functies in de Alarm-app zo ingesteld worden dat medewerker(s) op deze plekken en op deze tijdstippen veilig kunnen werken: een automatisch alarm wordt verstuurt in het geval van onvoldoende beweging (man-down) 

X-Guard kan bovenstaande op veel verschillende manieren naar wens inrichten. Deze tijden en locaties kunnen tevens zelf handmatig worden toegevoegd in de app door middel van de instelling van Automatisch Schakelen.

Zo betaald u nooit teveel – u betaald slechts voor de uren waarvoor je daadwerkelijk beveiliging nodig hebt.

Lees via onderstaande knop meer over deze nieuwe manier van beveiligen:

De industrie is voor ons bekend terrein

We hebben ruime ervaring met het uitrollen van onze veiligheidsoplossing binnen de industrie.

Veiligheid in de industrie

 • Man-down detectie
 • Geen 24/7 beveiliging nodig? Locatie- en tijdsgebonden alarmeren.
 • Snelle uitrol op mobiele telefoons, geen nieuwe hardware nodig

Iedereen, Overal, Veilig!
Deelt u deze missie? 

Probeer gratis
Adviesgesprek