(Semi-)overheid

 • Medewerkers worden regelmatig blootgesteld aan agressie en geweld.
 • Iedereen, Overal, Veilig werken: op kantoor en buiten kantoor.
 • Beveiliging per persoon of per uur: kies zelf uw pakket
Adviesgesprek

Hoe werkt het?

Werknemers kunnen eenvoudig op kantoor en buiten kantoor een alarmoproep versturen. Ook kan er, door middel van het innovatieve man-down systeem, een automatisch alarm worden verstuurd bij onvoldoende beweging. Je bent overal en altijd verzekerd van hulp!

Verstuur een alarmoproep op kantoor of buiten kantoor:

 • BHV’ers of collega’s dichtbij binnen een straal van 200m worden opgeroepen
 • Zijn er geen BHV’ers of collega’s dichtbij oproepbaar, dan wordt de X-Guard Alarmcentrale opgeroepen: de centralist bepaald of de politie moet worden ingezet
 • Kan de centralist dit niet bepalen, dan wordt er gekeken of er BHV’ers of collega’s dichtbij binnen een straal van 2000m oproepbaar zijn
 • Is er binnen 2000m niemand oproepbaar dan zet de alarmcentrale een mobiele surveillant of sleutelhouders in

* Bij elk alarm wordt er een luisterverbinding opgezet met onze centralist (u hoort niks, de centralist luistert 30 sec. mee).  Hoort de centralist dat de politie moet worden ingezet, blijft de centralist aan de lijn en roept meteen de politie op. Indien er niks ernstigs wordt gehoord, wordt u gebeld. Bij geen gehoor zetten wij een mobiele surveillant of sleutelhouders in om te kijken hoe het met u gaat. Hulp is dus altijd gegarandeerd!  

Iedereen Overal Veilig 

Of u nu medewerker in het gemeentehuis bent, bij een zwembad, de sporthal of handhaving werkt, je bezighoudt met het onderhoud van de gemeente of als woonconsulent keukentafelgesprekken voert: wij vinden dat Iedereen Overal eenvoudig een alarmoproep moet kunnen versturen. 

Iedereen Overal Veilig 

Afhankelijk van uw situatie hebben wij verschillende methodes ontwikkeld om de nauwkeurigheid van uw locatie te bepalen. Door het combineren van één of meerdere van de onderstaande methodes, kan uw locatie exact bepaald worden:

Iedereen Overal Veilig

U bent pas veilig wanneer u verzekerd kunt zijn dat hulp snel ter plekke is. Bekijk hieronder een combinatie van verschillende oplossingen waarmee hulp zo snel mogelijk ter plekke kan zijn.

Iedereen, Overal, Veilig!
Deelt u deze missie?

Appgebruikers uit de publieke groep worden gratis door ons beveiligd. Deze groep bestaat uit burgers die overal veilig willen kunnen zijn en die, indien mogelijk, bereid zijn om anderen te helpen. Deze groep komt tevens vaak in aanraking met de (semi-) overheid. Denk bijvoorbeeld aan wijk- en sportcentra, zwembaden of de handhaving – plekken waar veel burgers (bij elkaar) komen.

Om in de gemeente een netwerk van veiligheid te creëren, vragen wij aan bedrijven en organisaties om na te denken over het bieden van hulp aan appgebruikers uit de publieke groep op het moment dat zij in aanraking komen met het bedrijf of de organisatie.

Op deze manier kunnen wij er samen voor zorgen dat Iedereen, Overal, Veilig kan zijn!

Deel jij onze missie? Klik op onderstaande knop.

Ruime ervaring met overheden

Wij kunnen u begeleiden bij het inkoopproces, de uitrol, en de juridische obstakels. Onze referenties spreken voor zich!:

Veiligheid bij de (semi-)overheid

 • Alleen werken met een prettig gevoel
 • Voorkom of handel adequaat bij calamiteiten
 • In lijn met alle wettelijke normen
 • Snelle uitrol op mobiele telefoons, geen nieuwe hardware nodig

Iedereen, Overal, Veilig!
Deelt u deze missie? 

Probeer gratis
Adviesgesprek