Zorg en hulpverlening

  • Agressie en geweld tegen zorgpersoneel neemt toe
  • Intramuraal en extramuraal: Iedereen, Overal, Veilig met X-Guard!
  • Beveiliging per persoon of per uur: kies zelf uw pakket!

Adviesgesprek

Hoe werkt het?

U kunt eenvoudig intra- en extramuraal een alarmoproep versturen. U bent overal en altijd verzekerd van hulp!

Verstuur intra- of extramuraal een alarmoproep

  • BHV’ers of collega’s dichtbij binnen een straal van 200m worden opgeroepen.
  • Zijn er geen BHV’ers of collega’s oproepbaar, wordt de X-Guard Alarmcentrale opgeroepen: de centralist bepaald of de politie moet worden ingezet.
  • Kan de centralist dit niet bepalen, dan wordt er gekeken of er BHV’ers of collega’s dichtbij binnen een straal van 2000m oproepbaar zijn.
  • Is er binnen 2000m niemand oproepbaar dan zet de alarmcentrale een mobiele surveillant of sleutelhouders in

* Bij elk alarm wordt er een luisterverbinding opgezet met onze centralist (u hoort niks, de centralist luistert 30 sec. mee).  Hoort de centralist dat de politie moet worden ingezet, blijft de centralist aan de lijn en roept meteen de politie op. Indien er niks ernstigs wordt gehoord, wordt u gebeld. Bij geen gehoor zetten wij een mobiele surveillant of sleutelhouders in om te kijken hoe het met u gaat. Hulp is dus altijd gegarandeerd!  

Iedereen Overal Veilig

Wij vinden dat Iedereen Overal eenvoudig een alarmoproep moet kunnen versturen. Of u nou intramuraal (op de poli) of extramuraal (ambulant) werkt, met X-Guard bent u altijd verzekerd van hulp. Wij raden de onderstaande alarmknoppen aan voor alarmeren in de zorg en hulpverlening.

Iedereen Overal Veilig 

Afhankelijk van uw situatie hebben wij verschillende methodes ontwikkeld om de nauwkeurigheid van uw locatie te bepalen. Door het combineren van één of meerdere van de onderstaande methodes, kan uw locatie exact bepaald worden.

Iedereen Overal Veilig

U bent pas veilig wanneer u verzekerd kunt zijn dat hulp snel ter plekke is. Bekijk hieronder een combinatie van verschillende oplossingen waarmee hulp zo snel mogelijk ter plekke kan zijn.

Persoonlijk alarmsysteem

Beveiliging per persoon of per uur

Heeft u géén 24/7 beveiliging nodig voor uw zorgpersoneel? Beveilig uw medewerkers per uur! 

Bij X-Guard kunnen wij de beveiliging voor uw zorgpersoneel volledig naar wens invullen. Vaak is 24/7 beveiliging nodig voor intramurale beveiliging omdat er met vaste alarmtoestellen wordt gewerkt.

Bij extramuraal werken wordt vaak een werk- of privé telefoon gebruikt waarbij geen 24/7 beveiliging nodig is. Daarom is het bij X-Guard mogelijk om voor een vast tarief per uur te beveiligen! Zo betaalt u nooit te veel, aangezien u slechts hoeft te betalen voor de uren die u nodig denkt te hebben. Er is nog veel meer mogelijk wanneer u voor maatwerk kiest. Interesse in maatwerk inclusief beveiliging per uur? Plan een afspraak in voor een adviesgesprek via onderstaande knop.

Adviesgesprek

Beveiliging in de zorg

  • Voor zowel intramuraal als extramuraal gebruik
  • In lijn met alle wettelijke normen
  • Snelle uitrol op mobiele telefoons, geen nieuwe hardware nodig

Iedereen, Overal, Veilig!
Deelt u deze missie? 

Probeer gratis
Adviesgesprek