Privé groep

  • Eenvoudig beveiligd via een app op je smartphone
  • Veiligheid binnen een eigen ”privé” groep
  • Help, indien mogelijk, anderen binnen de groep
  • Geschikt voor bijv. vips, hele straten of woonwijken, gezinnen/families
Adviesgesprek

Hoe werkt het?

De privé groep bestaat uit appgebruikers die niet bereid of in staat zijn om anderen te helpen of die niet door vreemden geholpen willen worden. Zij kunnen tegen betaling een eigen groep creëren en in deze groep zullen zij elkaar gaan helpen.

U verstuurt een alarmoproep
Via de X-Guard Alarm-app

Vervolgens worden:

  • Appgebruikers binnen de eigen groep (tot 200m) worden opgeroepen, zonder tussenkomst van de Alarmcentrale.
  • Is er niemand binnen de eigen groep beschikbaar of in staat om te helpen? De X-Guard Alarmcentrale wordt opgeroepen.
  • De centralist bepaald vervolgens of de politie of ambulance ingezet moet worden. Indien de centralist dit niet kan bepalen zal er gekeken worden of er binnen een straal van 2000 meter appgebruikers uit de eigen groep oproepbaar zijn om hulp te verlenen.
  • Indien er niemand oproepbaar is, wordt er een mobiele surveillant ingezet*. Er komt altijd hulp! 

* Bij elk alarm wordt er een luisterverbinding opgezet met onze centralist.  Hoort de centralist dat de politie moet worden ingezet dan wordt meteen de politie opgeroepen.  Indien er geen nood wordt geconstateerd, wordt je gebeld. Bij geen gehoor zetten wij een mobiele surveillant om te kijken hoe het met u gaat. 

Iedereen Overal Veilig

Wij vinden dat iedereen overal eenvoudig een alarmoproep moet kunnen versturen. Via de X-Guard Alarm-app kun je in je eigen privé groep heel eenvoudig en snel een alarm versturen naar appgebruikers binnen jouw groep. Tevens kun je ervoor kiezen om te alarmeren via een Bluetooth Alarmknop.

Iedereen Overal Veilig

X-Guard heeft verschillende methodes ontwikkeld om de nauwkeurigheid van jouw locatie te bepalen. Zo weet de hulpverlening altijd waar jij je bevindt bij een alarm en kan hulp snel ter plekke zijn. Bekijk hieronder welke methodes toegepast kunnen worden in de privé groep.

Iedereen Overal Veilig

Je bent pas veilig wanneer je verzekerd kan zijn dat hulp snel ter plekke is. Bekijk hieronder welke hulpverlening van toepassing is in de publieke groep.

Interesse in beveiliging in een privé groep?

Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden en adviseren u graag over hoe wij uw veiligheid het beste voor u kunnen inrichten. Via onderstaande link kunt u een adviesgesprek met een van onze adviseurs inplannen.

Adviesgesprek