X-Guard verwelkomt Cicero Zorggroep!

Met trots mogen wij Cicero Zorggroep verwelkomen in onze klantenkring. Cicero onderschrijft ons doel: Iedereen, Overal, Veilig! Samen gaan wij ervoor zorgen dat de zorgmedewerkers bij Cicero Thuis op een veilige manier hun belangrijke werk kunnen verrichten. Waar zij zorgen voor een ander, zorgen wij voor hen – op een toegankelijke en betaalbare manier.

Een laagdrempelige en betaalbare oplossing voor de zorgsector

Zorgmedewerkers zijn onmisbaar, zij dragen dag in dag uit een belangrijke steen bij aan de gezond- en veiligheid van de Nederlandse samenleving. Sinds de uitbraak van COVID19 is de druk op zorgpartijen flink toegenomen en daarom zet X-Guard zich in het bijzonder in voor de zorgpartijen om hen een stukje zorg uit handen te nemen.

Door middel van een complete uitrol houden wij onze veiligheidsoplossing en de daarbij horende service zo laagdrempelig en gebruiksvriendelijk mogelijk. Van volledige assistentie bij installatie en registratie, tot een compleet verzorgde gebruikersuitleg en een Servicedesk die klaar staat voor vragen en onduidelijkheden. Tevens hebben wij uitgebreide uitlegpagina’s op onze website waar volledige informatie staat over het gebruik van onze veiligheidsoplossing. Wij willen dat onze dienstverlening zo duidelijk en compleet mogelijk is en dat informatie voor het oprapen ligt voor onze gebruikers.

Iedereen, Overal, Veilig!

Sinds de uitbraak van het coronavirus ervaart 63% van de zorgmedewerkers agressie op de werkvloer of bij cliënten. Een verhoogde werkdruk en een minder veilige werkomgeving vraagt om een laagdrempelige, gebruiksvriendelijke en betaalbare veiligheidsoplossing omdat zorgmedewerkers snel, efficiënt en eenvoudig beveiligd moeten kunnen worden. Wij vinden immers dat Iedereen, Overal, Veilig zou moeten zijn!