X-Guard nu nog comfortabeler!

Tot op heden was het zo dat jij zelf de app op uit/aan of risico moest zetten. Dit vonden wij een beetje gek, je zet je airbag in de auto ook niet zelf aan als je hard rijdt en uit als je rustig rijdt.

Onze ontwikkelaars zijn er lang mee bezig geweest en tot het uiterste gegaan, maar met trots kunnen wij u mededelen dat de app nu volledig automatisch kan schakelen! Lees en kijk hieronder snel hoe het werkt.

Automatisch schakelen

Hoe werkt automatisch schakelen en wat heb je er aan? Het is eigenlijk net als in de auto, je hoeft nu niet meer handmatig te schakelen naar de verschillende standen van de X-Guard Alarm-app. Dat doet de app nu zelf voor jou! Eenmalig stel je zelf in wanneer jij wil dat de app op uit/aan of risico moet staan, daarna doet de app dat helemaal zelf voor jou.

Een van de instellingen is bijvoorbeeld, uit wanneer je telefoon aan het opladen is en aan als je hem er weer af haalt. Een andere mogelijkheid is, aan als je thuis weg gaat en uit als je op je werk bent, maar in risico als je onderweg bent.

Nieuwe alarmknoppen

Naast de handige functie voor het automatisch schakelen hebben we ook nieuwe alarmknoppen! Wij willen dat iedereen overal veilig is. Om dat te bereiken moet iedereen alarm kunnen slaan op een manier die voor hem/haar comfortabel is. We hebben verschillende modellen ontwikkeld! Je kunt zelfs makkelijk switchen, want de behuizing is hetzelfde voor alle knoppen. Voor deze nieuwe knoppen hoeft geen aparte app meer gedownload te worden, je koppelt ze gewoon in de X-Guard Alarm-app.

  • Knop A: alarmknop in de headset ingang van de telefoon (enkel Android)
  • Knop B: alarmknop met metalen riemclip
  • Knop C: alarmknop als sleutelhanger
  • Knop D: alarmknop als halsketting, voorzien van veiligheidssluiting
  • Knop E: alarmknop als polsband
  • Knop F: Alarmknop t.b.v. bevestiging aan muur/bureau