De X-Guard Alarm-app, iedereen, overal, veilig

De X-Guard Alarm-app is een begrip in de wereld van persoonsalarmering, echter kan de app voor veel meer doeleinden ingezet worden. Dit sluit perfect aan bij ons gedachtengoed, iedereen, overal, veilig. In dit artikel gaan we verder in op de veelzijdigheid van de X-Guard Alarm-app in combinatie met de X-Guard Alarm-Manager. Het lezen van het artikel vergt ongeveer twee minuten van je tijd. Nadien ben jij volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het oproepen van hulp in noodsituaties.

Zoals gezegd gaan we in op de veelzijdigheid van de X-Guard Alarm-app in combinatie met de X-Guard Alarm Manager. We gaan in op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van personenalarmering, zowel intramuraal als ambulant. Daarnaast de optie om wel of juist niet met tussenkomst van een alarmcentrale te alarmeren. Als laatste, maar zeker niet als minst belangrijke, bespreken we de mogelijkheid om de X-Guard Alarm-app in te zetten voor het oproepen van (bedrijfs) hulpverleners. Dit alles om onze missie kracht bij te zetten, dat iedereen, overal, veilig is door gebruik te maken van een X-Guard oplossing.

De X-Guard Alarm-app

De X-Guard Alarm-app is de perfecte oplossing om laagdrempelig de best mogelijke oplossing te hebben voor personenalarmering. Door middel van het scannen van een QR-code beveilig je eenvoudig iedereen binnen de organisatie die je beveiligd wil hebben.

Agressie/geweld

De X-Guard Alarm-app kent drie standen. Uit, aan en risico. Indien de app aan staat kan een alarm gemaakt worden door middel van een druk op het scherm. Het pakken van je telefoon, ontgrendelen van het scherm en vervolgens alarm maken is niet gebruiksvriendelijk. Daarom hebben wij een aantal alarmknoppen ontwikkeld die je eenvoudig eenmalig koppelt aan je mobiele telefoon.

In geval van een calamiteit (mandown)

Als de X-Guard Alarm-app in de ‘risico’ stand staat, wordt de bewegingssensor geactiveerd. Beweeg je onvoldoende? Dan maakt de X-Guard Alarm-app automatisch een alarm. Zo ben je verzekerd van hulp, ook als jij zelf geen alarm meer kunt slaan.

Alarm-device

Maak je liever geen gebruik van je mobiele telefoon om te kunnen alarmeren? Het X-Guard Alarm-device is daarvoor het perfecte alternatief. Door de robuuste en compacte vormgeving neem je het device overal makkelijk mee naartoe.

Onderling alarmeren

Het kan handig zijn, om met collega’s onderling te alarmeren in geval van nood. Dit kan intramuraal, maar ook ambulant soms de beste oplossing zijn voor jouw situatie. Er is dan geen alarmcentrale vereist, indien je alarm slaat, worden jouw collega’s door de virtuele X-Guard alarmcentrale op de hoogte gesteld van jouw alarm. Deze mogelijkheid werkt natuurlijk naadloos met bovenstaande oplossingen.

(B)HV 0proep

Alarmeren als je in nood bent, alarmeren als je zelf niet meer in staat bent om alarm te slaan en direct onderling alarmeren naar collega’s. Het is allemaal mogelijk met de X-Guard Alarm-app. Echter is er nog een belangrijke mogelijkheid en dat is het oproepen van de (bedrijfs) hulpverlening in gebouwen of op bedrijfsterreinen.

Bijzondere toepassingen

Soms is veiligheid maatwerk, X-Guard heeft haar eigen development team, hierdoor kunnen we super snel doorontwikkelen. Doorontwikkeling is niet altijd voldoende, soms is er een specifieke klantvraag, samen met de klant gaan we in overleg en bouwen we deze klantspecifieke functies voor in de X-Guard Alarm-app.

Hierbij kun bijvoorbeeld denken aan:

  • Watersensoren voor alarm bij te water gaan
  • Koppelingen met brandmeldcentrales
  • Koppelingen met zwaailichten en slowwoops
  • Etc. etc.

Iedereen, overal, veilig

Bovenstaande oplossingen kunnen allemaal voorzien in de hulpbehoefte die om diverse redenen kan ontstaan. Dit kan binnen zijn, dit kan buiten zijn, dit kan intramuraal of ambulant zijn. De X-Guard Alarm-app stelt jou altijd in staat om alarm te slaan of doet het automatisch als jij hiertoe niet meer in staat bent. De opvolging wordt ook naar wens verzorgt. X-Guard monitort dit gehele proces, zo zorgen wij er voor dat iedereen, overal, veilig is. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat X-Guard voor jou en/of je collega’s kan betekenen? Graag komen we met je in contact. Het maakt iet uit of u zakelijk of particulier gebruik wilt maken van X-Guard, iedereen mag X-Guard gebruiken.

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.