X-Guard als BHV-oproepsysteem

 • Snelle en efficiënte BHV alarmering via de smartphone
 • Relevante alarminformatie komt binnen via de Alarm-app
 • Inclusief aanwezigheidsregistratie
 • Smartphone als communicatiemiddel – geen pagers of portofoons meer nodig!
 • Exacte locatiebepaling – zowel binnen als buiten
Probeer gratis
Adviesgesprek

BHV alarmering met X-Guard

BHV staat voor bedrijfshulpverlening. De Arbowet in Nederland heeft besloten dat een bedrijf voorbereid moet zijn op een calamiteit zoals brand, eerste hulp en ontruiming van een gebouw. Elke werkgever is daarom wettelijk verplicht om bedrijfshulpverleners te hebben.

Door middel van het gebruik van X-Guard Alarm kunnen BHV’ers sneller en efficiënter worden opgeroepen. Interesse in een geheel vrijblijvend BHV adviesgesprek met een X-Guard adviseur? Klik op onderstaande knop:

Met de X-Guard Alarm-app kan iedereen overal een alarm versturen: er wordt direct een verbinding gemaakt met de juiste hulpverlening. Ook kan er een draagbare Bluetooth Alarmknop worden gekoppeld aan de app.

Hoe werkt BHV oproepen
met de X-Guard Alarm-app?

Alle medewerkers, waaronder ook de BHV,  installeren de X-Guard Alarm-app op hun telefoon. In geval van nood kunnen zij een alarm versturen door middel van de X-Guard Alarm-app. Aan de app kan een losse Bluetooth Alarmknop worden gekoppeld waarmee gealarmeerd kan worden. Het alarm wordt vervolgens verstuurd naar de BHV. De BHV krijgt dit alarm binnen als pushnotificatie op de telefoon. Bij het openen van het alarm krijgt de BHV’er alle informatie die bij het alarm hoort te zien: het type alarm, het scenario en de locatie van het alarm. Dit proces kan ook andersom ingezet worden, van BHV naar alle medewerkers. Lees meer over het BHV oproepsysteem via onderstaande knop:

Alarmoproepen ontvangen 

Een BHV’er ontvangt direct een alarmoproep indien zij de functie/knop ”Alarmoproepen ontvangen” in het beginscherm van de app op ”Aan” hebben geschakeld. Deze functie kan ook automatisch schakelen bij het naderen en verlaten van een locatie. Het automatisch schakelen kan bovendien op maat worden ingericht en worden ‘’vastgezet’’ in de app zodat de gebruiker zich alléén nog maar hoeft te registreren.

Er wordt altijd gecontroleerd of er voldoende BHV’ers oproepbaar zijn op locatie. Er wordt vooraf besproken met de organisatie hoeveel mensen gelijktijdig worden opgeroepen en hoeveel er aan hebben moeten gegeven dat ze komen helpen. Indien niet voldoende BHV’ers aanwezig zijn kan een waarschuwing verstuurd worden aan alle medewerkers.

Koppelingen

Er kunnen diverse koppelingen gemaakt worden met X-Guard als BHV oproepsysteem. Hieronder volgt een kleine greep uit de systemen waarmee wij kunnen koppelen, heeft u een specifieke wens, laat het ons weten. Doordat wij al onze software zelf ontwikkelen kunnen wij in veel gevallen voldoen aan uw klant specifieke wensen.

 • (bijna) alle brandmeldcentrales
 • Toegangssystemen
 • Chubb Pandora Box
 • Winguard
 • Ascom
 • Diverse signaleringen als slow whoops en zwaailampen

Portofoon functie

Naast alarmering door middel van verschillende scenario’s is de app ook voorzien van een portofoon functie. Hierdoor hoeft niet meer met ouderwetse, dure portofoon systemen gewerkt te worden. Door middel van een helpers- of alarmgesprek bent u direct in contact met degene die het alarm verstuurd heeft en de overige, oproepbare BHV’ers.

Combineren met personenalarmering

Zoals hierboven beschreven gebruiken wij voor het X-Guard BHV oproepsysteem de X-Guard Alarm-app. Deze app wordt ook gebruikt voor personenalarmering. Iedereen, overal, veilig, betekend iedereen overal veilig. Daarom hebben onze ontwikkelaars het mogelijk gemaakt dat de Alarm-app tegelijkertijd voor zowel het oproepen van BHV als het maken van een persoonlijk alarm ingezet kan worden.

Tip! De onderstaande tabel kan zijwaarts gescrold worden.

Beschikbare hulp
Mensen dichtbij
24/7 Alarmcentrale
Inzet van politie
Inzet van mobiele surveillanten
Sleutelhouders
Kosten per alarm
Inzet mobiele surveillant
Servicedesk
Basis
X-Guard Alarm

Eigen account
€ 22,86
excl. BTW per gebruiker per maand
Vraag offerte aan
Hoog Risico
X-Guard Alarm

Eigen account
All-in
All-in
€ 59,47
excl. BTW per gebruiker per maand
Vraag offerte aan
Maatwerk
Betaal de beveiliging per uur

Aanvullende mogelijkheden
 • Variabel contract met onbeperkt aantal gebruikers
 • SLA voor totaal beheer
 • Configuraties op maat
 • Overzichtelijk (beheer)dashboard
 • Toestelbeheer
 • Persoonlijke X-Guard-adviseur
 • Eenvoudig uit te breiden
 • Goedkoper bij grote aantallen
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat
Neem contact op

Hulp nodig bij het maken van een keuze?

Gratis persoonsbeveiligingsscan

Interesse? Plan een BHV adviesgesprek

Wij kijken graag samen met u hoe wij uw veiligheidsvraag het beste kunnen invullen. U kunt geheel vrijblijvend een adviesgesprek inplannen met een adviseur van X-Guard via onderstaande knop:

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.