De juiste opvolging

Onze Guards zijn altijd dichtbij
  • Automatisch alarm bij calamiteiten
  • Alarmknop bij agressie en geweld
  • Binnen en buiten de juiste locatie
  • Onze Guards zijn altijd dichtbij
  • Betaal alleen voor de tijd die u gebruikt
  • Meten is weten

X-Guard verzekert u altijd van de juiste opvolging bij een alarm. Niet alleen de exacte locatie van het alarm is bekend, ook de exacte locatie van de hulpverleners (opvolging) is bekend. Op deze manier kan X-Guard altijd dynamisch de juiste hulpverlener(s) aansturen. Zowel bij alarmen naar de alarmcentrale als onderlinge alarmen.

Wanneer gebruik gemaakt wordt van een alarmcentrale zal de centralist uw alarm verifiëren. Bij verificatie worden landelijke hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance) ingeschakeld. Mocht de centralist niet direct de noodzaak van landelijke hulpdiensten kunnen verifiëren wordt alternatieve opvolging ingeschakeld.

Hoe werkt het

Als onze Guards die de X-Guard app “opvolging” hebben geïnstalleerd, beschikbaar zijn en bij u in de buurt zijn op het moment dat u alarm slaat, krijgen zij een melding op hun telefoon. In deze melding staat all relevante informatie wat betreft u en de calamiteit, zoals uw naam, het type alarm, uw exacte locatie en eventueel een foto. De Guard kan via de app aangeven wanneer hij/zij onderweg is naar uw locatie.

Kunnen wij u helpen?

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×