De juiste opvolging

Onze Guards zijn altijd dichtbij
Surveillant in auto 1
 • Automatisch alarm bij bewusteloosheid
 • Alarmknop bij agressie en geweld
 • Binnen locatie tot op ruimte niveau nauwkeurig
 • Landelijke opvolging
 • Betaal alleen voor de uren die u gebruikt
 • Direct contact met PAC alarmcentrale
 • Zeer korte response tijd
 • Politie inzet gegarandeerd
X-Guard verzekert u altijd van de juiste opvolging bij een alarm. Niet alleen de exacte locatie van het alarm is bekend, ook de exacte locatie van de hulpverleners (opvolging) is bekend. Op deze manier kan X-Guard altijd dynamisch de juiste hulpverlener(s) aansturen. Zowel bij alarmen naar de alarmcentrale als onderlinge alarmen.

Wanneer gebruik gemaakt wordt van een alarmcentrale zal de centralist uw alarm verifiëren. Bij verificatie worden landelijke hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance) ingeschakeld. Mocht de centralist niet direct de noodzaak van landelijke hulpdiensten kunnen verifiëren wordt alternatieve opvolging ingeschakeld.

Hoe werkt het?

Wanneer alarm geslagen wordt, ongeacht of dit een onderling alarm is of een alarm via de alarmcentrale, weet X-Guard direct uw exacte locatie. Niet alleen de locatie van het alarm is bekend, ook de locatie van de opvolgers (guards) is bekend. Hierdoor is altijd de dichtstbijzijnde hulp zo snel mogelijk ter plaatse.

De guards zijn collega’s, surveillanten en landelijke hulpdiensten. Zij krijgen een melding met daarin alle relevante informatie om zo snel mogelijk hulp te kunnen verlenen.

Het is per organisatie verschillend welke guards wel of niet geschikt zijn om in te zetten voor hulpverlening. Daarom kunt u zelf bepalen welke guards u wel of niet beschikbaar wilt hebben voor opvolging bij een alarm.

Kunnen wij u helpen?

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
Download
We sturen u de nodige informatie per e-mail.


  X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Google Android.

  Download onze app

  Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
  Download
  X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Apple iOS.

  Download onze app

  Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
  We sturen u de nodige informatie per e-mail.


   X-Guard maakt gebruik van cookies.

   Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.