De Eenvoudige Alarmknop
voor iedereen

 • Eenvoudig in gebruik
 • Geen WiFi-netwerk nodig
 • Direct hulp bij nood
 • Nauwkeurige locatiebepaling
Probeer gratis
Adviesgesprek

De Eenvoudige Alarmknop
Met één druk op de knop de juiste hulp

Met de Eenvoudige X-Guard alarmknop ben je Overal Veilig, ook op plekken waar geen internet aanwezig is! X-Guard heeft een eenvoudige alarmknop ontwikkeld waarmee met één druk op de knop een alarm verstuurt kan worden. In het geval van nood hoeft u enkel de ronde knop in te drukken: de juiste hulp wordt direct opgeroepen.

De voordelen

 • Géén Wifi-netwerk nodig
 • Niet verbonden aan de X-Guard Alarm-app
 • Nauwkeurige locatiebepaling, ook op plekken zonder Wifi
 • Zowel binnen als buiten te gebruiken
 • Waterdicht toestel (IP65)
 • Alarmeren zonder (eigen) telefoon
 • Snel hulp van mensen dichtbij

Voor wie is deze alarmknop interessant?

De Eenvoudige X-Guard Alarmknop is geschikt voor mensen die op plekken komen (werken) waar geen Wifi-netwerk is maar waar wel beveiliging gewenst is. En voor Senioren (die langer thuis willen blijven wonen) die met een eenvoudige knop willen kunnen alarmeren.

Hoe werkt het?

1
U verstuurt een alarm
2
Mensen dichtbij (of BHV) binnen 200m worden opgeroepen om te helpen
3
Niemand beschikbaar? De alarmcentrale wordt opgeroepen en bepaald of de politie moet worden ingezet
4
Bij twijfel worden appgebruikers binnen een straal van 2000m opgeroepen om te kijken wat er aan de hand is
5
Niemand binnen 2000m oproepbaar? Mobiele surveillant of sleutelhouders worden ingezet

Technische informatie

KPN LoRa On Premises Gateway
X-Guard voert graag een meting uit op locatie om te controleren of er voldoende dekking is van het KPN LoRaWAN netwerk. Is de dekking onvoldoende aanwezig, dan adviseert X-Guard om daar de KPN LoRa On Premises Gateway te plaatsen. De KPN LoRa On Premises Gateway is bedoeld voor gebruik op locaties waar (nog) onvoldoende dekking van KPN gegarandeerd is. Ook is het geschikt voor locaties waar een hoge dichtheid aan LoRa-apparaten aanwezig is. Een andere reden om de Gateway te plaatsen die een verhoogde dekkingskwaliteit garandeert, is om de levensduur van de batterij van de Lora apparatuur te verlengen. De gateway sluit je aan op internet en is uitgevoerd met een 4G simkaart als back-up.

Op zoek naar een andere alarmknop?

Wij vinden dat iedereen overal eenvoudig een alarmoproep moet kunnen versturen. Handmatig via een alarmknop of automatisch door middel van ons innovatieve man-down systeem. Bekijk hieronder welke oplossing het beste aansluit bij uw situatie:

Interesse?
Probeer X-Guard gratis of plan uw adviesgesprek

Wij kijken graag samen met u hoe wij uw veiligheidsvraag het beste kunnen invullen. U kunt geheel vrijblijvend een adviesgesprek inplannen met een adviseur van X-Guard of probeer de Alarm-app gratis uit!

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.