Veilig is het pas, als je zeker weet dat er hulp komt

die belofte maken wij jou.

De mogelijkheid om alarm te kunnen slaan geeft wellicht al een veilig gevoel, maar alarmeren zonder zekerheid dat er iets met het alarm gedaan wordt, is geen veiligheid.

Veilig is het, als jij zeker weet dat er iemand komt nadat je alarm hebt geslagen.

Hulp komt altijd

Vele jaren van doorontwikkeling hebben ervoor gezorgd dat wij ons woord kunnen geven. Er komt iemand naar jou toe om je te helpen, altijd. In het meest ernstige geval hebben wij direct contact met de politie. Niet altijd is politie noodzakelijk, maar is hulp wel gewenst. Voor deze situaties hebben wij ‘Landelijke Opvolging’ ontwikkeld. Landelijke Opvolging is een landelijk dekkend netwerk van professionele beveiligingsbedrijven. De surveillant komt ter plaatse kijken of alles goed gaat en schakelt zo nodig alsnog landelijke hulpdiensten in.

Jij bepaalt wie jou komt helpen

De opvolging van het alarm hoeft niet alleen van de politie of onze Landelijke Opvolging te komen. De opvolging kan evengoed door een van jouw collega’s die in de buurt zijn worden gedaan. Indien je de X-Guard Alarm-app particulier gebruikt kunnen familie en/of buren opgenomen worden in het opvolgingsprotocol. Inmiddels zijn wij bezig met testen waarbij bedrijven elkaar onderling kunnen helpen in geval van een alarmmelding. Dit is een mooie oplossing wanneer jij of je collega bijvoorbeeld als contractor bij een ander bedrijf onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

Onze belofte

Naast de X-guard alarm-app, hebben wij X-Guard Alarm Management ontwikkeld. Dit systeem zorgt ervoor dat onze alarmcentrale in de Alarm Manager uw alarm binnen krijgt en kan verwerken. Jouw locatie is bekend, maar ook de locatie van de dichtstbijzijnde hulpverlener. Op deze manier heb jij zo snel mogelijk de juiste hulp altijd gecoördineerd door een professional. Het systeem is zelfs zo ingericht dat, indien gewenst een bedrijf ook intern de alarmen kan beheren zonder alarmcentrale.

Kunnen wij u helpen?

Wat kost X-Guard?

Gebruik onze prijscalculator om snel en eenvoudig een eerste indicatie ontvangen.

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.