Je kunt overal alarmeren

Waar je ook bent.
National guard
  • Automatisch alarm bij bewusteloosheid
  • Alarmknop bij agressie en geweld
  • Binnen locatie tot op ruimte niveau nauwkeurig
  • Landelijke opvolging
  • Betaal alleen voor de uren die u gebruikt
  • Direct contact met PAC alarmcentrale
  • Zeer korte response tijd
  • Politie inzet gegarandeerd
De plek waar u bent, die maakt eigenlijk niets uit voor ons. Door middel van onze beveiligings-app kunt u overal alarmeren waar u ook bent.

Het kan zijn dat u een beroep uitoefent waarbij u belaagd zou kunnen worden terwijl u op kantoor aan uw bureau zit. Het kan zijn dat u op huisbezoek moet en daar te maken kunt krijgen met agressie of geweld. Het kan zijn dat u alleen onderhoudswerkzaamheden aan machines uitvoert. Het kan zijn dat u een buitenlandse trip maakt. Het kan zijn dat u alleen gaat sporten. Kortom, het maakt niets uit waar u bent of wat u doet, u kunt overal alarmeren.

Eigen ontwikkeling
Onze ontwikkelaars zijn tot het uiterste gegaan binnen de grenzen van wat mogelijk is in Android (zoals Samsung) en iOS (iPhone) om ervoor te zorgen dat u werkelijk overal waar u bent kunt alarmeren. Deze specialisten hebben in combinatie met de moderne technieken in smartphones slimme oplossingen bedacht waardoor het niets meer uit maakt waar u bent. In het geval van een alarm weten wij waar u bent en kunnen hulp sturen.

Bereik
Om een alarm te kunnen maken hebben we slechts één beperking. Er moet een vorm van bereik zijn, wat voor bereik maakt niets uit. Dit mag een 2,3,4 of 5G GSM  netwerk zijn, of een wifi-netwerk. Gelukkig houdt de app dit proactief in de gaten en attendeert u erop indien u geen van bovenstaande netwerken kunt bereiken. Dan weet u dat u op dat moment niet kunt alarmeren.

Slimme techniek
Het is wellicht handig dat we een klein beetje toelichting geven op de technieken die wij gebruiken om er voor te zorgen dat het niets uit maakt waar u bent.
Buiten maakt de app gebruik van GPS, binnen doen we eigenlijk het zelfde, maar noemen we het IPS. In plaats van satellieten gebruiken we hier Bluetooth bakens. Als u op huisbezoek gaat, dan kan de X-Guard Alarm-app in uw agenda kijken of het GPS adres overeen komt met de afspraak die in uw agenda staat. Hierbij vermelden wij u graag dat deze functie voldoet aan de AVG, zo kijken we bijvoorbeeld enkel naar de locatie en het tijdstip, niet naar de naam en notities bij de afspraak. Is het voor u niet wenselijk om uw agenda te koppelen om welke reden dan ook, dan kunt u ook ad hoc locaties invoeren.
Naast GPS, IPS, Agenda koppeling en ad hoc locaties is het ook nog mogelijk om risico zones in te voeren in het systeem, dan is de app extra alert in vooraf aangegeven gebieden. Dit is super handig op grote bedrijventerreinen of bijvoorbeeld in de buurt van locaties waar extra dreiging is.

Kunnen wij u helpen?

Wat kost X-Guard?

Gebruik onze prijscalculator om snel en eenvoudig een eerste indicatie ontvangen.

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
We sturen u de nodige informatie per e-mail.


X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.