Je kunt overal alarmeren

Waar je ook bent.
National guard
 • Automatisch alarm bij bewusteloosheid
 • Alarmknop bij agressie en geweld
 • Binnen locatie tot op ruimte niveau nauwkeurig
 • Landelijke opvolging
 • Betaal alleen voor de uren die u gebruikt
 • Direct contact met PAC alarmcentrale
 • Zeer korte response tijd
 • Politie inzet gegarandeerd
Waar je bent? Dat maakt niets uit voor ons. Door middel van onze beveiligings-app kun jij overal alarmeren waar je ook bent.

Het kan zijn dat jij een beroep uitoefent waarbij je belaagd zou kunnen worden terwijl je op kantoor aan je bureau zit. Het kan zijn dat je op huisbezoek moet en daar te maken kunt krijgen met agressie of geweld. Het kan zijn dat je alleen onderhoudswerkzaamheden aan machines uitvoert. Het kan zijn dat je een buitenlandse trip maakt. Het kan zijn dat je alleen gaat sporten. Kortom, het maakt niets uit waar je bent of wat je doet, jij kunt overal alarmeren.

Eigen ontwikkeling
Onze ontwikkelaars zijn tot het uiterste gegaan binnen de grenzen van wat mogelijk is in Android (zoals Samsung) en iOS (iPhone) om ervoor te zorgen dat jij werkelijk overal waar je bent kunt alarmeren. Deze ware specialisten hebben in combinatie met de moderne technieken in smartphones slimme oplossingen bedacht waardoor het niets meer uitmaakt waar je bent. In het geval van een alarm weten wij waar je bent en sturen hulp.

Bereik
Om een alarm te kunnen maken hebben we slechts één beperking. Er moet een vorm van bereik zijn, wat voor bereik maakt niets uit. Dit mag een 2,3,4 of 5G GSM  netwerk zijn, of een wifi-netwerk. Gelukkig houdt de app dit proactief in de gaten en attendeert jou erop als je geen van bovenstaande netwerken kunt bereiken. Dan weet jij dat je op dat moment niet kunt alarmeren.

Slimme techniek
Het is wellicht handig dat we een klein beetje toelichting geven op de technieken die wij gebruiken om er voor te zorgen dat het niets uit maakt vanwaar het alarm gemaakt wordt.
Buiten maakt de app gebruik van GPS, binnen doen we eigenlijk hetzelfde, maar noemen we het IPS. In plaats van satellieten gebruiken we hier Bluetooth of Wifi signaaltjes. Als je op huisbezoek gaat, dan kan de X-Guard Alarm-app in je agenda kijken of het GPS-adres overeen komt met de afspraak die in jouw agenda staat. Hierbij vermelden graag dat deze functie voldoet aan de AVG, zo kijken we bijvoorbeeld enkel naar de locatie en het tijdstip, niet naar de naam en/of notities bij de afspraak. Is het voor jou niet wenselijk om jouw agenda te koppelen om welke reden dan ook, dan kunt je altijd nog ad hoc locaties invoeren op plaats van bestemming.
Naast GPS, IPS, Agenda koppeling en ad hoc locaties is het ook nog mogelijk om risico zones in te voeren in het systeem, dan is de app extra alert in vooraf aangegeven gebieden. Dit is super handig op grote bedrijventerreinen of bijvoorbeeld in de buurt van locaties waar extra dreiging is.

Kunnen wij u helpen?

Wat kost X-Guard?

Gebruik onze prijscalculator om snel en eenvoudig een eerste indicatie ontvangen.

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
Download
We sturen u de nodige informatie per e-mail.


  X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Google Android.

  Download onze app

  Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
  Download
  X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Apple iOS.

  Download onze app

  Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
  We sturen u de nodige informatie per e-mail.


   X-Guard maakt gebruik van cookies.

   Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.