Belgian Pipeline Organisation kiest ook voor X-Guard!

JENS-security is het eerste beveiligingsbedrijf in Nederland dat gebruik maakt van de X-Guard persoonsalarmering beschikbaarheidspremie. X-Guard stelt deze premie beschikbaar aan al haar opvolgingspartners. Deze opvolgingspartners zijn de zogeheten National Guards van X-Guard.

Rob Kuipers, directeur X-Guard: ‘wij vinden dat niet alleen de uitruk betaald dient te worden, wanneer een beveiligingsbedrijf beschikbaar staat om uit te rukken, zou ook dat beloond moeten worden. Dat doen wij door middel van de beschikbaarheidspremie voor onze National Guards’.

Voor JENS security is het een aangename bijkomstigheid, Libbe Kuipers, operationeel manager JENS security: ‘Het is goed om te zien dat X-Guard zich niet alleen focust op degene die alarm maakt, maar ook meedenkt met ons als opvolger van het alarm. X-Guard lijkt hierin een beetje op Über. Daar waar Über faciliteert tussen vraag en aanbod van taxi’s, faciliteert X-Guard tussen alarm en opvolging. Het is goed dat niet alleen de uitruk, maar ook het beschikbaar zijn om uit te rukken van onze surveillant beloond wordt door X-Guard, het is een extra stimulans voor ons om National Guard van X-Guard te zijn’.

X-Guard is op zoek naar collega’s van JENS die net als JENS National Guard willen worden en daarmee beschikbaar zijn om X-Guard alarmen op te volgen. Naast de beschikbaarheidspremie stelt X-Guard haar app gratis beschikbaar aan beveiligingsbedrijven die zich aansluiten als National Guard. Heeft u ook interesse in gratis beveiliging van uw surveillanten en een beschikbaarheidspremie voor het paraat staan voor alarmen? Neemt u dan contact met ons of JENS op, wij verwelkomen u graag! Dit kan overigens ook via NQR of CBO.