‘Bij ons.. werkt nóóit iemand alleen..!

X-Guard Zorg – Vrouw uit rolstoel gevallen
  • Automatisch alarm bij bewusteloosheid
  • Alarmknop bij agressie en geweld
  • Binnen locatie tot op ruimte niveau nauwkeurig
  • Landelijke opvolging
  • Betaal alleen voor de uren die u gebruikt
  • Direct contact met PAC alarmcentrale
  • Zeer korte response tijd
  • Politie inzet gegarandeerd
..Is een van de veelgehoorde reacties die ik krijg op verjaardagen.

Wanneer ik dan door vraag volgt meestal een interessant gesprek met daarin de bekentenis dat de persoon in kwestie wel degelijk collega’s heeft die langer dan een uur buiten de directe gehoorsafstand en/of het gezichtsveld van andere collega’s of leidinggevenden.

Een ander veelgehoord antwoord is, ik werk al zo lang in dit vak en er is eigenlijk nog nooit iets gebeurd. Ik vraag dan altijd netjes of zij vaak de airbag van hun auto gebruikt hebben. Hier wordt dan om gelachen, maar wederom maakt de lach snel plaats voor de ernst.

Alleen achter een balie met steeds veeleisender klanten. Alleen even op een trapje. Alleen even op huisbezoek, alleen even… Alleen even niet gedacht aan de risico’s die deze handelingen met zich mee kunnen brengen.

Mijn naam is Rob Kuipers en ik ben de bedenker van X-Guard mobiele persoonsbeveiliging. Door een app op uw mobiele telefoon bent u verzekerd van hulp bij agressie en geweld of in geval van een calamiteit/mandown. Door exacte locatie bepaling zowel binnen als buiten weten wij altijd waar het alarm gemaakt is. Daarnaast weten we ook de locatie van de hulpverleners of dit nou collega’s, een surveillance bedrijf of de landelijke hulpdiensten zijn. Zo heeft u altijd op de snelst mogelijke manier de beste hulp.

Wij hanteren geen dure aansluitkosten of licenties, betalen kan bij ons per uur, al vanaf 10 cent! Moet u alleen nog even bedenken, of u die ene klus of dat bezoek onbeschermd wil doen..Gratis testen ga naar www.x-guard.nl

Alleen even.. de veiligheid vergroten!

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
Download
We sturen u de nodige informatie per e-mail.


X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Google Android.

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
Download
X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Apple iOS.

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
We sturen u de nodige informatie per e-mail.


X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.