327 nieuwe toestellen

voor G4S Cash Solutions!

Vrijdag 21-06 heeft X-Guard de opdracht mogen ontvangen van G4S Cash Solutions.

G4S Cash Solutions rust 327 van haar medewerkers uit met de X-Guard app, zodat zij kunnen alarmeren in geval van nood.

Geldmaat

Dit contract zorgt er voor dat X-Guard de grootste beveiliger is van waarde transport in Nederland. Naast transport beveiligen wij ook alle andere vendoren van Geldmaat. Niet alleen het geldtransport, maar ook de installateurs en onderhoudsmonteurs van pinautomaten worden door X-Guard beveiligd.

Devices samensmelten

Een van de redenen om voor X-Guard te kiezen is voor G4S de mogelijkheid om verschillende devices te combineren in één smartphone. Zowel de scanner, de mobiele telefoon als de personenalarmering oplossing zitten nu samen op één smartphone. Hiermee wordt het werk-comfort voor de chauffeur sterk verhoogd. Daarnaast wordt door de besparing van, in dit geval, twee simkaarten en twee extra devices per chauffeur, zowel kosten als het milieu gespaart. Het is een trend die wij vaker zien, naast de scanner wordt ook steeds vaker de portofoon vervangen door een app in combinatie met X-Guard.

RI&E

X-Guard verhoogd de veiligheid van uw medewerkers. U heeft wellicht vorige week in de week van de RI&E (risico-inventarisatie en evaluatie) de RI&E uitgevoerd. Hierin staat beschreven dat iedereen die langer dan een uur zonder direct contact met een andere persoon werkt alarm zou moeten kunnen maken in geval van nood, of automatisch zou moeten alarmeren als hij/zij daartoe niet meer zelf in staat is. Door de X-Guard app te installeren op de smartphone van uw collega voldoet u aan de RI&E en verhoogt u de veiligheid van uw team!