Innovatieve beveiliging voor medewerkers

Innovatieve beveiliging voor medewerkers van Mondriaan GGZ in solistische functies.

Het in Twente gevestigde X-Guard heeft een mantelovereenkomst gesloten met GGZ-instelling Mondriaan om haar medewerkers die solistisch werken preventief te beveiligen.

Zoals bekend worden in de GGZ steeds meer bedden afgebouwd.

Steeds meer cliënten van Mondriaan worden thuis behandeld, in hun eigen vertrouwde omgeving. Dat betekent dat medewerkers veelal ambulant en solistisch werken. Om medewerkers buiten de organisatie persoonlijke veiligheid te bieden, is gekozen voor persoonsbeveiliging op basis van een app op een smartphone met een noodknop.De X-Guard app fungeert als link tussen de hulp vragende persoon en de hulp biedende partijen.

X-Guard heeft met hulp van Mondriaan een aantal innovatieve functies toegevoegd aan de app. Door middel van het innovatieve Indoor Positioning System (IPS) maakt de app slim gebruik van wifi en Bluetooth signalen die opgevangen worden in een bepaalde ruimte.  Op deze manier weten hulpverleners altijd de exacte locatie, ook in een woning, waar de hulpvraag vandaan komt. De hulpverlening wordt verzorgd door de Guards. Guards zijn drie groepen mensen, collega’s, professionele surveillance bedrijven en landelijke hulpdiensten.

Mondriaan maakt daarbij gebruik van een eigen meldkamer die de opvolging van de hulpverlening coördineert en aanstuurt.  In geval van agressie of geweld dient de noodknop gebruikt te worden.

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
Download
We sturen u de nodige informatie per e-mail.


X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Google Android.

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
Download
X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Apple iOS.

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
We sturen u de nodige informatie per e-mail.


X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.