Samenwerking X-Guard – i.safe MOBILE

Niet alleen in de zorg, maar ook in de industrie maakt X-Guard een geweldige groei mee. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen zijn wij een samenwerking aangegaan met i.safe MOBILE.

De introductie van het nieuwe vlaggenschip, de IS520.1 hebben wij aangegrepen om de samenwerking met i.safe te intensiveren. Met de IS520.1 introduceert i.safe MOBILE een waardig opvolger van de ‘innovation’ en ‘executive’. De IS520.1 is voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen als Bluetooth LE, NFC, Quick charge en uiteraard volledig compatible met de X-Guard Alarm app. Zo kunnen wij ook in een ATEX vereiste omgeving instaan voor uw veiligheid. Bij dreiging van agressie of geweld en bij een calamiteit met onze man down functie. Dit kunnen wij zowel binnen als buiten zonder toevoeging van additionele hardware. Bent u nieuwsgierig naar deze oplossing? Neemt u gerust contact met ons op.

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.