X-Guard te gast bij het Europese Parlement op uitnodiging Annie Schreijer-Pierik!

18-06-27 Hearing on Cancer-1
Op uitnodiging van Annie Schreijer-Pierik hebben Rob Kuipers en Sven Gijsberts namens X-Guard een bezoek gebracht aan het Europese Parlement.

Hier hebben wij met Annie Schreijer-Pierik,  Europarlementariër namens de EVP (Fractie Europese Volks Partij) gesproken over de mogelijke toepassing van X-Guard als toevoeging op de beveiliging voor de 6000 medewerkers die werkzaam zijn binnen het Europese Parlement.

Daarnaast is gesproken over de Europese innovatie omtrent alarmeren in geval van een calamiteit. Een ‘hot item’ is op dit moment reverse 112. X-Guard is door de EVP uitgenodigd om een presentatie te verzorgen in het najaar omtrent dit onderwerp.
Voor ons als X-Guard was het een enorme eer om uitgenodigd te worden op het Europese Parlement als mogelijke beveiligingsoplossing, nu we ook nog eens uitgenodigd zijn om ons product te presenteren als mogelijke Europese oplossing in de reverse 112 discussie, zijn wij met trots en genoeg stof tot nadenken huiswaarts gekeerd.

Maar niet getreurd, we blijven een nuchtere Twentse onderneming en komen graag met u in contact om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Bekijkt u vast het filmpje op onze website!

Download onze app

Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
Download
We sturen u de nodige informatie per e-mail.


  X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Google Android.

  Download onze app

  Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
  Download
  X-Guard Alarm is ook beschikbaar voor Apple iOS.

  Download onze app

  Probeer X-Guard Alarm 30 dagen gratis uit!
  We sturen u de nodige informatie per e-mail.


   X-Guard maakt gebruik van cookies.

   Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.