X-Guard werkt thuis

In verband met de huidige ontwikkelingen rondom het Corona virus hebben wij besloten het advies van de overheid op te volgen. Vanaf maandag 16 maart werken wij allemaal vanuit huis.

Moderne communicatie

Gelukkig verandert er voor u als klant niet zo veel. Sinds januari 2018 voeren wij vele verkoopgesprekken via moderne communicatiekanalen als Whereby. Hiermee ontlasten we naast onze agenda’s ook het milieu. In 2019 was dit zelfs 60.000 kilometer. Hiervoor hoeft u overigens niets te installeren op uw computer.

Training/ installatie op locatie

Steeds vaker verzorgen wij de training en installatie van X-Guard ook via schermdeling. Ondanks het corona virus kunt u dus gewoon starten met de uitrol van X-Guard.

Alleen werken

Wellicht heeft u nu extra collega’s die alleen werken, omdat er meer mensen ziek zijn. Voor hen is het belangrijk dat zij de werkzaamheden die zij anders niet alleen uitvoeren, wel veilig kunnen doen. Hiervoor hoeven zij enkel een QR-code te scannen en ze zijn door ons beveiligd. Indien u meer informatie wenst, kunt u hierover natuurlijk contact met mij opnemen.

Afspraak plannen

Wilt u graag met een van ons in contact komen? Plant u dan gerust een afspraak in in een van onze agenda’s.

Klikt u daarvoor op deze pagina.

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.