De batterij vervangen

De batterij van die in de alarmknop zit heeft een levensduur van ca. drie* jaar. Zorg ervoor dat de batterij tijdig vervangen wordt zodat uw veiligheid gegarandeerd blijft. U krijgt een melding in de Alarm-app op het moment dat de batterij bijna leeg is.

*De levensduur is echter wel afhankelijk van het gebruik van de Alarmknop. Bij veel gebruik zal de batterij ook eerder leeg zijn. 

Bekijk de instructievideo

Uitgeschreven instructie

U kunt de batterij in de alarmknop zelf vervangen. De Bluetooth Alarmknop bevat een knoopcelbatterij CR2032.

Verwissel de batterij door de achterzijde van uw alarmknop de verwijderen en de witte alarmknop uit de zwarte behuizing te halen. Aan de achterzijde van de witte alarmknop zit een rond plaatje die u een halve slag naar links kunt draaien om de knop te openen. Het openen van de knop kan redelijk lastig zijn, daarom adviseren wij u om de beschermfolie van de achterzijde even te verwijderen zodat u de knop even tijdelijk ergens op kunt plakken voor meer grip. Na het verwisselen van de batterij kunt u de achterzijde weer aanbrengen door deze een halve slag naar rechts te draaien.

Na het wisselen van de batterij kun u de knop weer terug plaatsen in de zwarte behuizing. LET OP! boven het logo van X-Guard zit een led (rood, oranje of groen) zorg er voor dat deze led in de uitsparing van de behuizing komt te zitten zodat u deze goed kunt zien.

Voor meer informatie over het in elkaar zetten van de Bluetooth Alarmknop (set) klikt u op onderstaande knop:

Op zoek naar meer informatie?