Bètatesters

X-Guard werkt voortdurend aan de verbetering van de X-Guard Alarm-app om zodoende haar missie Iedereen, Overal, Veilig verder te verwezenlijken. Om de verbeteringen en aanpassingen die de appbouwers toevoegen aan de app zo volledig en goed mogelijk te laten werken zetten wij vóór de officiële apprelease een bètaversie van de Alarm-app klaar die onze bètatesters kunnen uitproberen. Vervolgens kunnen zij hun mening en op- en/of aanmerkingen delen met X-Guard. De mening van de bètatesters is van groot belang voor het optimaliseren van de nieuwe appversie

U kunt zien of u al een bètatester bent in de Playstore (Android) of in de Alarm-app (iOS)

Android

U kunt zien of u bètatester bent in de Playstore. U kunt de Alarm-app opzoeken in de zoekbalk. Vervolgens klikt u linksboven op get X-Guard logootje. Hier vindt u verdere informatie over de app. Wanneer u iets naar beneden scrolt ziet u een kopje met ”je bent bètatester’‘ staan (zie afbeelding hieronder). Indien u (nog) geen bètatester bent staat er ”Deelnemen aan het bètaprogramma”.

iOS (iPhone)

U kunt zien of u bètatester bent door Testflight (app) te openen en te kijken of de X-Guard Alarm-app in het lijstje staat. Tevens hebben apps die in Testflight staan een geel  puntje :large_yellow_circle: vóór de app-naam staan in het beginscherm (zie afbeelding hieronder).

Bent u nog géén bètatester?

Indien u nog geen bètatester bent maar dit wel wil worden: Klik op de onderstaande knop voor de instructies voor iOS en Android:

Op zoek naar meer informatie?