Met een Bluetooth Alarmknop via de Alarm-app alarmeren

Een Bluetooth Alarmknop kan eenvoudig worden gekoppeld aan de X-Guard Alarm-app. Zodoende hoeft de telefoon niet gepakt of ontgrendeld te worden om een alarm te versturen en kan eenvoudig met één druk op de alarmknop (3 seconden) een alarm worden verzonden. De alarmknop kan in de app worden gekoppeld aan de paniek– of assistentieknop.

Is mijn alarmknop nog gekoppeld?

U kunt in de Alarm-app controleren of uw alarmknop nog gekoppeld is aan de Alarm-app. Dit kunt u doen door de app te openen op uw telefoon zodat het beginscherm zichtbaar is. Boven in het scherm ziet u een blauw bolletje staan met een X-Guard icoontje er in. Als u nu kort op de knop drukt, ziet u dat dit blauwe bolletje beweegt – hij ”knijpt in”. Wanneer het bolletje beweegt op het moment dat u de knop indrukt, is de knop nog correct gekoppeld. Zo niet, is het van belang uw knop te koppelen

Klik op onderstaande knop voor een uitgebreide instructie over het koppelen van uw Bluetooth Alarmknop aan de X-Guard Alarm-app.

De Bluetooth Alarmknop als handige all-in-one set

De Bluetooth Alarmknop is verkrijgbaar in verschillende varianten (zie afbeeldingen):

  • Set als riemclip, nekkoord en sleutelhanger (in één)
  • U kunt de set uitbreiden uit met een polsband.

De X-Guard Alarm-app kan 24/7 geïnstalleerd worden. Directe beveiliging volgt na registratie. U kunt de Bluetooth Alarmknop zelf eenvoudig in elkaar zetten en indien nodig de batterij vervangen. Klik op onderstaande knoppen voor meer informatie hierover.

Op zoek naar meer informatie?