Eenvoudige Alarmknop met X-Guard Netwerk en Man-Down Functie

Ontdek de geavanceerde eenvoudige X-Guard alarmknop, nu verbeterd met ons eigen X-Guard netwerk en de essentiële man-down functie. Dit systeem, dat een basisstation op jouw locatie vereist, is speciaal ontworpen om je veiligheid te garanderen, zelfs in de meest uitdagende situaties. En wat het nog beter maakt: deze knop kan tot één jaar lang werken op slechts één batterijlading, waardoor je langdurig beschermd bent zonder je zorgen te maken over het opladen.

Hoe het Werkt:

  • Directe Actie: In een noodsituatie druk je gewoon op de knop. Of je nu hulp nodig hebt of een gevaarlijke situatie wilt melden, assistentie is meteen onderweg.
  • Man-Down Detectie: Onze alarmknop is uitgerust met sensoren die jouw bewegingen en oriëntatie in de gaten houden. Als de knop een langere tijd in een horizontale positie blijft of geen beweging detecteert, wordt automatisch een alarm geactiveerd. Hierdoor komt hulp jouw kant op, zelfs als je zelf niet in staat bent om te reageren.
  • Locatie Koppeling: In tegenstelling tot systemen die afhankelijk zijn van complexe GPS-locatiebepaling, is onze knop gekoppeld aan een vaste locatie. Dit betekent dat we precies weten waar je bent zodra het alarm wordt geactiveerd.

Instellingen voor Jouw Veiligheid:

Je kunt de tijdsduur en gevoeligheid van de man-down functie naar wens aanpassen. Dit zorgt ervoor dat de alarmknop afgestemd is op jouw specifieke werkomgeving, en vermindert het risico op valse alarmen.

Ideaal Voor:

Dit systeem is perfect voor mensen die werken in potentieel gevaarlijke omgevingen of die vaak alleen zijn, zoals technici in afgesloten ruimtes, individuele sporters in sportscholen, nachtportiers, en centralisten tijdens nachtdiensten.

Technische Specificaties:

  • X-Guard Netwerk: Ons eigen netwerk zorgt voor een stabiele en betrouwbare verbinding, onafhankelijk van externe netwerken.
  • Basisstation: Een essentieel onderdeel voor optimale connectiviteit op jouw locatie.
  • Vaste Locatie: Geen zorgen meer over onnauwkeurige locatiebepaling. We weten waar je bent zodra het alarm afgaat.
  • Lange Batterijduur: De knop werkt tot één jaar op één batterij, wat zorgt voor langdurige bescherming zonder de noodzaak van frequent opladen.

Met de eenvoudige X-Guard alarmknop ben je voorzien van een innovatieve oplossing die niet alleen jouw veiligheid vergroot, maar ook zorgt voor gemoedsrust, wetende dat hulp altijd dichtbij is. Dit systeem bewijst dat technologie een krachtige bondgenoot is in het beschermen van mensen, ongeacht waar ze zich bevinden of wat ze doe

Op zoek naar meer informatie?