Eenvoudige alarmknop

Met de Eenvoudige X-Guard alarmknop ben je Overal Veilig, ook op plekken waar geen internet aanwezig is!

X-Guard heeft een eenvoudige alarmknop ontwikkeld waarmee met één druk op de knop een alarm verstuurt kan worden. In het geval van nood hoeft u enkel de ronde knop in te drukken: de juiste hulp wordt direct opgeroepen.

Eenvoudig maar efficiënt

X-Guard biedt met de Eenvoudige X-Guard alarmknop dé oplossing voor alarmeren op plekken waar geen Wifi-netwerk aanwezig is. De alarmknop maakt namelijk gebruik van het LoRaWAN netwerk dat door KPN door heel Nederland is uitgerold. Mensen dichtbij zullen direct uw verstuurde alarm ontvangen en door locatiebepaling kunnen zij snel ter plekke zijn. Zijn er geen mensen dichtbij beschikbaar of hebben zij na ontvangst van de oproep niet bevestigd dat zij gaan helpen? Dan wordt automatisch de X-Guard Alarmcentrale ingeschakeld, die na verificatie de politie kan inzetten. Zonder verificatie kan de centralist een mobiele surveillant sturen. De knop is compact, gebruiksvriendelijk en waterdicht.

De voordelen van de Eenvoudige X-Guard Alarmknop

  • Géén Wifi-netwerk nodig
  • Niet verbonden aan de X-Guard Alarm-app
  • Nauwkeurige locatiebepaling, ook op plekken zonder Wifi
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken
  • Waterdicht toestel (IP65)
  • Alarmeren zonder (eigen) telefoon
  • Snel hulp van mensen dichtbij

Voor wie is deze alarmknop interessant?

De Eenvoudige X-Guard Alarmknop is geschikt voor mensen die op plekken komen (werken) waar geen Wifi-netwerk is maar waar wel beveiliging gewenst is. En voor Senioren (die langer thuis willen blijven wonen) die met een eenvoudige knop willen kunnen alarmeren.

Technische informatie

KPN LoRa On Premises Gateway
X-Guard voert graag een meting uit op locatie om te controleren of er voldoende dekking is van het KPN LoRaWAN netwerk. Is de dekking onvoldoende aanwezig, dan adviseert X-Guard om daar de KPN LoRa On Premises Gateway te plaatsen. De KPN LoRa On Premises Gateway is bedoeld voor gebruik op locaties waar (nog) onvoldoende dekking van KPN gegarandeerd is. Ook is het geschikt voor locaties waar een hoge dichtheid aan LoRa-apparaten aanwezig is. Een andere reden om de Gateway te plaatsen die een verhoogde dekkingskwaliteit garandeert, is om de levensduur van de batterij van de Lora apparatuur te verlengen. De gateway sluit je aan op internet en is uitgevoerd met een 4G simkaart als back-up.

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.