Telefoonnummers opslaan

Het is belangrijk om het telefoonnummer van de alarmcentrale en/of van X-Guard Alarm aan uw contacten toe te voegen en als favoriet op te slaan. Zo kunt u altijd zien dat u gebeld wordt door de alarmcentrale en/of door X-Guard Alarm op het moment dat u de knop ”alarmoproepen ontvangen” op ”Aan” heeft staan. Daarnaast is het verstandig om oproepen van deze nummers toe te staan op het moment dat uw telefoon op ”niet storen” staat.

Tip: bij een alarmoproep van mensen dichtbij moet u de oproep kunnen horen zodat u kunt helpen. Op het moment dat u het geluid op uw telefoon uit heeft staan, kunt u alarmoproepen van Mensen dichtbij niet horen. X-Guard adviseert daarom om altijd uw geluid aan te hebben zodat u altijd oproepbaar bent.

Telefoonnummers opslaan via de Alarm-app

Vanaf appversie 4.9.2 (september 2021) kunt u eenvoudig de belangrijke telefoonnummers toevoegen via de Alarm-app in uw contacten. Ga naar ”menu” en klik op ”wijzig instellingen’’. Vervolgens klikt u door naar ‘’belangrijke telefoonnummers’’ – vanaf daar wordt stapsgewijs uitleg gegeven. Zie de afbeeldingen hieronder:

Meer informatie 

Via de onderstaande knoppen kunt u meer informatie lezen over het toevoegen aan favorieten (iPhone & Android) en oproepen toestaan bij ”niet storen (iPhone & Android).

iPhone

Android

Op zoek naar meer informatie?