Uitlegvideo’s

Wel zo handig!

Als wij pretenderen dat met de X-Guard Alarm app, iedereen, overal veilig is, moeten wij er ook voor zorgen dat jij weet wat je moet doen in noodsituaties.

De app is zo eenvoudig mogelijk in elkaar gezet, om je toch wat op weg te helpen hebben wij instructievideo’s gemaakt. In deze video’s leggen we precies uit hoe de app werkt. Zo zijn er installatie video’s, maar ook video’s die bepaalde functies toelichten. Heb je een specifieke vraag waar nog geen video van is, neem dan even contact met ons op!

Uitlegvideo’s voor Android-gebruikers

Hier vind je alle video’s die specifiek gemaakt zijn voor Android gebruikers. Hier vind je onder andere een video hoe je de X-Guard Alarm-app download en installeert op je Android telefoon. Android-telefoons zijn bijvoorbeeld Samsung, Huawei, Motorola en Xiaomi.

Uitlegvideo iOS-gebruikers (iPhone)

Hier vind je alle video’s die specifiek gemaakt zijn voor iOS-gebruikers. Hier vind je onder andere een video hoe je de X-Guard Alarm-app download en installeert op je iPhone en iPad.

Uitlegvideo’s Alarm Manager

Hier vind je alle video’s die relevant zijn voor gebruikers van de Alarm Manager. Let op, deze video’s zijn voor gebruikers van de X-Guard Alarm-app niet interessant. Deze video is voor leidinggevenden en centralisten van alarmcentrales.