Het X-Guard Expertiseteam

Het X-Guard Expertiseteam is een belangrijke factor voor verandering en verbetering binnen X-Guard. Onze ontwikkelaars worden geïnspireerd door feedback, ideeën en wensen van het Expertiseteam. Wij willen continu het beste uit de Alarm-app halen en daarom is de expertise van onze appgebruikers van ongekend belang.

Regelmatig brengt X-Guard veranderingen en verbeteringen aan in de X-Guard Alarm-app. Dit resulteert in een nieuwe versie van de app. Leden van het Expertiseteam krijgen de mogelijkheid om ruim vóór de officiële release van de nieuwe app, de app te testen en ons team van ontwikkelaars te voorzien van feedback. De leden van het Expertiseteam worden via de mail op de hoogte gehouden van nieuwtjes, veranderingen en verbeteringen.

Bètatester

Wanneer X-Guard de Alarm-app heeft geüpdatet en veranderingen heeft gedaan, zullen de leden van het Expertiseteam de eerste zijn die de nieuwe app kunnen testen. Wij zetten vóór de officiële apprelease een ”bètaversie” van de vernieuwde app voor hen klaar zodat zij de nieuwe functies, veranderingen of verbeteringen kunnen uitproberen.

Controleer of u bètatester bent

U kunt zien of u reeds aangemeld bent als bètatester in de Playstore (Android) of in Alarm-app (iOS).

  • Android: U kunt zien of u bètatester bent in de Playstore. U kunt de Alarm-app opzoeken in de zoekbalk. Vervolgens klikt u linksboven op get X-Guard logootje. Hier vindt u verdere informatie over de app. Wanneer u iets naar beneden scrolt ziet u een kopje met ”je bent bètatester’‘ staan,
  • iOS: U kunt zien of u bètatester bent door Testflight (app) te openen en te kijken of de X-Guard Alarm-app in het lijstje staat. Tevens hebben apps die in Testflight staan een geel  puntje :large_yellow_circle: vóór de app-naam staan in het beginscherm.

Bent u al bètatester? Update de bètaversie:

  • Android: update de Alarm-app in de Playstore.
  •  iOS: updaten de app in de Alarm-app – u krijgt hier een pushmelding van.

Bent u nog géén bètatester? Druk op de onderstaande knop om uitleg te krijgen over hoe u bètatester kunt worden.

Word lid van het Expertiseteam!

Iedere X-Guard Alarm-appgebruiker kan deelnemen aan het Expertiseteam. Wilt u ook deelnemen of heeft u ideeën of wensen voor de app? Meld u dan aan voor deelname aan het Expertiseteam via de onderstaande knop:

Op zoek naar meer informatie?