Het X-Guard Expertiseteam

Het X-Guard Expertiseteam is een belangrijke factor voor verandering en verbetering binnen X-Guard. Vaak worden onze ontwikkelaars geïnspireerd door feedback, ideeën en wensen van het Expertiseteam. Wij willen continu het beste uit de Alarm-app halen en daarom is de expertise van onze appgebruikers van ongekend belang.

De leden van het Expertiseteam worden via de mail op de hoogte gehouden van nieuwtjes, veranderingen en verbeteringen via de mail.

Bètatester

Wanneer X-Guard de Alarm-app heeft geüpdatet en veranderingen heeft gedaan, zullen de leden van het Expertiseteam de eerste zijn die de nieuwe app kunnen testen. Wij zetten vóór de officiële apprelease een ”bètaversie” van de vernieuwde app voor hen klaar zodat zij de nieuwe functies, veranderingen of verbeteringen kunnen uitproberen.

Je kunt zien of je reeds aangemeld bent als bètatester in de Playstore (Android) of in de app (iOS).

Bent je al bètatester? Update de bètaversie:

  • Android: update de Alarm-app in de Playstore.
  •  iOS: updaten de app in de Alarm-app – je krijgt hier een pushmelding van.

Bent u nog géén bètatester? Druk op de onderstaande knop om uitleg te krijgen over hoe u bètatester kunt worden.

Word lid van het Expertiseteam!

Iedere X-Guard Alarm-appgebruiker kan deelnemen aan het Expertiseteam. Wilt u ook deelnemen of heeft u ideeën of wensen voor de app? Meld u dan aan voor deelname aan het Expertiseteam via de onderstaande knop:

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.