De juiste opvolging

Onze Guards zijn altijd dichtbij
  • Automatisch alarm bij calamiteiten
  • Alarmknop bij agressie en geweld
  • Binnen en buiten de juiste locatie
  • Onze Guards zijn altijd dichtbij
  • Betaal alleen voor de tijd die u gebruikt
  • Meten is weten

Als elke seconde telt is het van levensbelang dat u zo snel mogelijk voorzien wordt van de juiste hulpverlening. Al onze hulpverleners zijn daarom voorzien van de X-Guard app "opvolging". Deze app maakt het mogelijk voor ons om altijd op de hoogte te zijn van de locaties van de hulpverleners, en zo kunnen wij u altijd de dichtsbijzijnde hulp toesturen.

De gehele opvolging wordt door X-Guard zelf geregeld. Zodra u of uw telefoon alarm slaat, wordt uw toestel automatisch verbonden met onze meldkamer. Een van onze centralisten zal uw naam verifiëren, terwijl de juiste opvolging in gang wordt gezet. Dit kan bijvoorbeeld inhouden uw dichtsbijzijnde collega op de hoogte te stellen van uw situatie, of de politie, brandweer, of ambulance naar uw locatie sturen. De “Guards” zullen een melding met uw informatie – het soort alarm, uw naam, uw exacte locatie en eventueel een foto – ontvangen. Op deze manier zal het in gang zetten van de juiste opvolging altijd soepel verlopen en loopt u geen onnodig risico als het gaat om het ontvangen van eerste hulp.

Hoe werkt het

Als onze Guards die de X-Guard app “opvolging” hebben geïnstalleerd, beschikbaar zijn en bij u in de buurt zijn op het moment dat u alarm slaat, krijgen zij een melding op hun telefoon. In deze melding staat all relevante informatie wat betreft u en de calamiteit, zoals uw naam, het type alarm, uw exacte locatie en eventueel een foto. De Guard kan via de app aangeven wanneer hij/zij onderweg is naar uw locatie.

Wij nemen contact met u op! Dat is wel zo makkelijk.

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×