X-Guard Alarm-app
Voor iedereen

  • Eenvoudig in gebruik
  • Inclusief man-down systeem
  • Slimme locatiebepaling
Probeer gratis
Adviesgesprek

De professionele alarm app

De door X-Guard ontwikkelde alarm app is de meest gebruiksvriendelijke en meest betrouwbare oplossing voor persoonsbeveiliging. In geval van nood is altijd de exacte locatie van het alarm en de hulpverlening bij ons bekend. Dit werkt tot op ruimte en verdiepingsniveau nauwkeurig of u nu binnen of buiten bent. Op deze manier heeft u altijd zo snel mogelijk de juiste hulpverlening waar u ook bent.

De hulpverlening kan bestaan uit, collega’s/ BHV’ers beveiligingsbedrijven of landelijke hulpdiensten zoals de politie, gezamenlijk zijn zij de opvolging. Op onze home pagina leest u in vier eenvoudige stappen hoe ons systeem werkt. Het grote voordeel, geen extra devices, maar uw Smartphone als alarmdevice. Hierdoor is het systeem super gebruiksvriendelijk en spaart u geld en het milieu doordat geen extra devices en simkaarten nodig zijn.

Voor Android telefoons hebben we zowel een verguld alarmknopje voor in de headsetingang als een BTLE knop. Voor Iphones hebben we diverse BTLE knoppen. U kunt kiezen wat voor u het prettigst voelt. Zo hebben we een halsketting, polsbandje, riemclip maar ook een sleutelhanger variant.

Iedereen Overal Veilig

Wij vinden dat iedereen overal eenvoudig een alarmoproep moet kunnen versturen. Handmatig via een alarmknop of automatisch door middel van ons innovatieve man-down systeem. Bekijk hieronder welke oplossing het beste aansluit bij uw situatie:

Vandaag nog aan de slag

Probeer gratis
Adviesgesprek

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.