Deze informatie is uitsluitend voor mensen die de Alarm-app gebruiken op een iPhone (iOS)

Urgent: download de Alarm-app in de App Store

De X-Guard Alarm-app staat sinds 26 april 2022 in de App Store. Dit betekend dat iPhone (iOS) appgebruikers de iOS app uit de App Store moeten downloaden om zodoende beveiligd te blijven. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u snel en eenvoudig de Alarm-app kunt downloaden uit de App Store.

Vanaf 10 juni 2022 zal de ”oude” app NIET meer werken en kunnen wij uw veiligheid NIET meer garanderen. Hieronder kunt u zien hoeveel dagen u nog heeft om de app uit de App Store te downloaden (de teller wordt continu automatisch geüpdatet)

U HEEFT 

TOT DE ”OUDE” APP STOPT MET WERKEN

Wat moet u doen?

Door de onderstaande stappen te volgen, bent u snel en eenvoudig over op de ”nieuwe” app uit de App Store en kunnen wij uw veiligheid blijven garanderen.

Stap 1: Download de ”nieuwe” app vanuit de App Store

U kunt de ”nieuwe” app op twee manieren downloaden, opent u deze pagina:

  • Vanaf uw smartphone: klik hier om de Alarm-app meteen op uw smartphone te downloaden
  • Vanaf uw computer: open de App Store op uw smartphone of scan de QR code hieronder om de App Store te openen. en zoek naar X-Guard Alarm. Vervolgens kunt u de app installeren

Stap 2: Inloggen 

Wanneer u de ”nieuwe app” heeft geïnstalleerd op uw smartphone, dient u in te loggen met uw gebruikersnaam. Deze heeft u reeds gebruikt om de ”oude” app te gebruiken. Open de Alarm-app op uw smartphone. Klik rechts op ”inloggen” en voer uw gebruikersnaam in. Vervolgens ontvangt u via SMS of e-mail een token die u dient in te vullen. Daarna bent u ingelogd in de Alarm-app. Indien u uw gebruikersnaam niet meer weet: deze hebben wij in de mail die u reeds ontvangen heeft toegevoegd.

Stap 3: de ”oude” app verwijderen 

De oude app zal vanaf 10 juni 2022 vanzelf stoppen met werken. U heeft de ”oude” app, na het downloaden van de ”nieuwe” app, niet meer nodig. Verwijder deze oude app uit uw smartphone. Let er wel op dat u de juiste app verwijderd. Het icoontje van de ”nieuwe” app heeft een klein oranje cirkeltje met een wit alarmbelletje en het icoontje van de ”oude” app heeft een donkerblauw cirkeltje met een wit alarmbelletje (zie afbeeldingen hieronder)

Stap 4: Bluetooth Alarmknop koppelen 

Het is erg belangrijk dat u na het installeren van de nieuwe app uit de App Store uw Bluetooth Alarmknop opnieuw koppelt. Klik op de onderstaande knop voor de instructie omtrent het (opnieuw) koppelen van uw Bluetooth Alarmknop aan de X-Guard Alarm-app.

Hulp nodig? 

Heeft u nog vragen of opmerkingen omtrent het downloaden van de Alarm-app in de App Store, schroom dan niet om contact op te nemen met onze Servicedesk. U kunt ons bereiken via de chatfunctie (in de Alarm-app en via de website) of u kunt bellen naar  088 126 12 12.

Op zoek naar meer informatie?