Alarm Manager

In de wereld van alarmeren is het versturen van een alarmoproep nummer 1. Echter, belangrijker is het op de juiste manier opvolgen van een alarm. Als er mensen in de buurt zijn, wil je hen direct laten weten dat je hulp nodig hebt. Zijn er geen mensen dicht genoegbij, dan is het essentieel dat je alarmoproep wordt afgehandeld op een professionele alarmcentrale met centralisten die precies weten wat ze moeten doen en hoe ze moeten handelen. Deze kunnen echter alleen goed en snel handelen als alle belangrijke informatie, zoals persoonlijke gegevens, het adres en de juiste opvolging met de mensen die direct hulp kunnen bieden, op een duidelijke en eenvoudige manier wordt getoond. Als centralist kan je ervan uitgaan dat deze data actueel en betrouwbaar is. Bij X-Guard noemen we dit het managen van een alarm, en dat kan je perfect met de Alarm Manager.

Ben je centralist of ben je een app-gebruiker en wil je zien hoe alarmoproepen worden ontvangen op een alarmcentrale en hoe deze worden afgehandeld? Volg dan onderstaande training, die je precies uitlegt hoe dit werkt.

Meer weten?

wilt u meer weten over Alarmoproepen ontvangen op in een app op je eigen telefoon klik dan op onderstaande knop en bezoek de uitlegpagina.

Op zoek naar meer informatie?