Bluetooth Alarmknop in elkaar zetten

Wanneer u de Bluetooth Alarmknop-set van X-Guard besteld, dient u deze zelf in elkaar te zetten. Dit is eenvoudig en vergt minder dan vijf minuten van uw tijd. Alle materialen zitten bij uw bestelling in – u heeft dus geen extra materialen nodig.

Bekijk de instructievideo

(Als u verder naar beneden scrollt kunt u een uitgeschreven instructie vinden)

De Bluetooth Alarmknop in elkaar zetten

U ontvangt de X-Guard Bluetooth Alarmknop als complete set bestaande uit riemclip, sleutelhanger en nekkoord . De blauwe alarmknop wordt los geleverd en is eenvoudig te monteren in de behuizing. Er wordt per set een Torx inbusbout bijgeleverd.

De set bestaat uit

  1. Riemclip behuizing
  2. Alarmknop behuizing
  3. Alarmknop
  4. Schroefjes
  5. Torx inbusboutje
  6. Nekkoord

De set in elkaar zetten

  1. Klik de alarmknop met de blauwe kant via de achterkant van de behuizing in de behuizing. Druk de knop iets aan zodat het goed vast zit! LET OP, boven het logo van X-Guard zit een led (rood, oranje of groen) zorg er voor dat deze led in de uitsparing van de behuizing komt te zitten zodat u deze goed kunt zien.
  2. Zet het inbusboutje op het schroefje en doe het schroefje in een van de gaatjes aan de achterkant van het in het behuizing gemonteerde alarmknopje. Draai het schroefje vast met het inbusboutje. Na een paar keer draaien zit het schroefje goed vast. Doe het zelfde met het andere schroefje.
  3. Test even of de behuizing goed om de alarmknop bevestigd zit. U kunt de alarmknop vervolgens bevestigen aan het bijgeleverde nekkoord (6).

U kunt de alarmknop bevestigen aan het nekkoord door eerst het kliksysteempje met het touwtje los te klikken en vervolgens het touwtje door de bovenkant van de behuizing te knopen. Daarna kunt u het touwtje met de alarmknop weer vastklikken aan het koord.

U kunt de standaard set met de riemclip, het nekkoord en de sleutelhanger uitbreiden met een polsband ter waarde van € 8,80 excl. BTW. De polsband wordt geleverd in twee delen: een plaatje en het bandje.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het vervangen van de batterij van de Bluetooth Alarmknop of het koppelen van de knop aan de Alarm-app? Klik op onderstaande knoppen:

Op zoek naar meer informatie?