De BHV oproepknop

Met de BHV oproepknop kan eenvoudig een oproep naar de BHV worden verstuurd.

X-Guard heeft een eenvoudige BHV oproepknop ontwikkeld waarmee met één druk op de knop een alarm verstuurd kan worden. In het geval van nood hoeft u enkel de ronde knop in te drukken: de juiste hulp wordt direct opgeroepen en naar de locatie gestuurd waar de knop is opgehangen. De knop is verkrijgbaar als losse knop of als muurplaat aan de muur op een centrale plek.

BHV oproepknop (LoraWan)

De BHV oproepknop kan worden verbonden aan het KPN LoRaWAN netwerk. Hiervoor is geen Wifi benodigd. Door de nauwkeurige locatiebepaling kan de BHV snel ter plekke zijn om hulp te verlenen. Deze oplossing is geschikt voor grotere gebouwen en panden waar voldoende dekking is van het KPN LoRaWAN netwerk. Wij kunnen door middel van een meting op locatie controleren of er voldoende dekking is. Is de dekking onvoldoende aanwezig, dan adviseert X-Guard om daar de KPN LoRa On Premises Gateway te plaatsen. De KPN LoRa On Premises Gateway is bedoeld voor gebruik op locaties waar (nog) onvoldoende dekking van KPN gegarandeerd is. Ook is het geschikt voor locaties waar een hoge dichtheid aan LoRa-apparaten aanwezig is. Een andere reden om de Gateway te plaatsen die een verhoogde dekkingskwaliteit garandeert, is om de levensduur van de batterij van de Lora apparatuur te verlengen. De gateway sluit je aan op internet en is uitgevoerd met een 4G simkaart als back-up.

BHV oproepknop (Connect)

De X-Guard oproepknop is tevens verkrijgbaar in een Bluetooth uitvoering waarbij we gebruikmaken van dezelfde technieken als bij de X-Guard Connect. Aan de X-Guard Connect kunnen meerdere oproepknoppen gekoppeld worden. Deze oplossing is geschikt voor ”kleinere / compacte” ruimtes zoals een verdieping, echter ligt dit aan verschillende factoren.

Welke oplossing het beste bij uw bedrijf past, ligt aan een aantal factoren bijvoorbeeld de grootte van het gebouw, het aantal oproepknoppen per verdieping en de dekking van het LoraWAN netwerk. Door middel van een adviesgesprek kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Meer weten?

Wil je meer weten over de X-Guard connect of het BHV oproepsysteem van X-Guard of bent u geïnteresseerd in een adviesgesprek? Klik op een van de onderstaande knoppen:

Op zoek naar meer informatie?

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.