De BHV oproepknop: BHV-Knop.nl

Met de BHV oproepknop kan eenvoudig een oproep naar de BHV worden verstuurd.

X-Guard heeft een eenvoudige BHV oproepknop ontwikkeld waarmee met één druk op de knop een alarm verstuurd kan worden. In het geval van nood hoeft u enkel de ronde knop in te drukken: de juiste hulp wordt direct opgeroepen en naar de locatie gestuurd waar de knop is opgehangen. De knop is verkrijgbaar als losse knop of als muurplaat aan de muur op een centrale plek.

Ontvang 10% korting via X-Guard

Waarom BHV-Knop.nl?

Optimaliseer uw bedrijfsveiligheid met BHV-Knop.nl, het volledige BHV-oproepsysteem dat ongecompliceerde alarmering biedt vanaf slechts €18,99 per maand​. Met meer dan 20 jaar ervaring, biedt BHV-Knop.nl een robuuste en geteste oplossing voor noodsituaties zonder de noodzaak van abonnementen per persoon​​. De bediening is eenvoudig: een druk op de knop activeert directe communicatie via telefoon of app, zodat BHV’ers effectief kunnen reageren​​.

Kies voor een kostenefficiënte benadering met een prijs per knop in plaats van per persoon, inclusief de mogelijkheid om onbeperkt BHV’ers toe te voegen​. Met een eenmalige aanschaf van een basisstation voor €370,00 kunt u rekenen op een betrouwbare service​​. Bovendien zijn er kortingen beschikbaar bij aankoop van meerdere knoppen, oplopend tot 12,8%​. Uw bestelling komt met gratis verzending, retourneren, en vervanging bij lege batterij of defect​.

Ontvang 10% korting via X-Guard

Op zoek naar meer informatie?