Smartphones met een alarmknop
Alarmeren met een smartphone

Eenvoudig een alarm versturen met een smartphone voorzien van een vaste alarmknop. Voorbeelden van deze toestellen zijn: de Samsung XCover 5, de XCover pro en de Ascom Myco3. Alarmeren kan overal heel eenvoudig met de zij- en/of bovenknop.

Lees hieronder meer over de verschillende toestellen.

Alarmeren met de Samsung XCover 5 en de XCover Pro

U kunt vanaf nu een alarm versturen met de zij- en/of bovenknop van de Samsung Galaxy XCover 5 en de Samsung Galaxy XCover Pro Entreprise Edition.

Sinds kort heeft X-Guard in samenwerking met Samsung een nieuwe ontwikkeling bedacht omtrent het alarmeren met een mobiele alarmknop. De XCover-toets en/of bovenknop van de Galaxy XCover 5 en de Samsung Galaxy XCover Pro Entreprise Edition zijn namelijk vanaf heden geschikt om te gebruiken als alarmknop: met één druk op de knop via uw telefoon Overal en Altijd veilig! De XCover-toets is de rood-omlijnde knop aan de linkerkant van de telefoon.

Lees via onderstaande knoppen meer over de Galaxy XCover 5 en de Galaxy XCover Pro Entreprise Edition:

Alarmeren met de Ascom Myco 3

De Myco 3 is een robuuste en professionele Android Enterprise Recommended smartphone die werkt op DECT-, VoWiFi- en mobiele netwerken. De toestellen zijn waterdicht en duurzaam en worden veelal gebruikt als alarmtoestel in de gezondheidssector. Lees via onderstaande knop meer meer over Ascom Myco 3.

Smartphone als ”alarmknop”? 

Meer weten over het gebruik van de de Samsungtoestellen en de  Ascom Myco 3 als alarmknop? Klik op één van de onderstaande knoppen.

Op zoek naar meer informatie?