Oproepen toestaan bij ”Niet storen”

Op het moment dat u uw iPhone op ‘’Niet storen’’ heeft staan, is het belangrijk dat u alarmoproepen nog kunt ontvangen en dat de Alarmcentrale u kan bereiken. Hieronder zal stapsgewijs en door middel van een uitlegvideo een instructie worden gegeven over het toestaan van oproepen van X-Guard Alarm en de Alarmcentrale.

  1. Uw telefoon staat op ‘’Niet storen’’ op het moment dat het maantje in het menu paars is met een witdoorzichtige achtergrond. U kunt dit controleren door het scherm naar ‘’boven te trekken’’ (iPhones met een thuisknop) of naar ‘’beneden’’ (iPhones zonder thuisknop)
  2. Om uw instellingen voor ‘’Niet storen’’ naar persoonlijke voorkeur aan te passen, drukt u de ‘’niet storen-knop’’ (met het maantje) een aantal seconden in. Er komt een schermpje tevoorschijn met opties. Klik op ‘’Schema’’. U kunt hier de instellingen voor ‘’Niet storen’’ aanpassen.
  3. Om oproepen van telefoonnummers die u hebt toegevoegd aan uw favorieten toe te staan, klikt u onder TELEFOON bij ‘’Sta oproepen toe van…’’ op Favorieten.
  4. Omdat u reeds het nummer van X-Guard Alarm en de Alarmcentrale heeft toegevoegd aan favorieten, zullen oproepen van deze nummers worden ontvangen op het moment dat uw telefoon op ‘’Niet storen’’ staat. Heeft u de telefoonnummers van X-Guard Alarm en de Alarmcentrale nog niet toegevoegd, doe dit dan eerst. Lees hier meer over door op onderstaande knop te klikken:

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.