Update de Alarm-app

X-Guard staat voor Iedereen, Overal, Veilig – dat is precies de beweegreden van ons team om regelmatig veranderingen in onze Alarm-app door te voeren om zodoende uw veiligheid en/of de veiligheid van uw medewerkers te optimaliseren!

Omdat er regelmatig een gloednieuwe Alarm-app versie met nieuwe of verbeterde functies beschikbaar is, is het belangrijk dat appgebruikers de app blijven updaten. Updaten is zeer eenvoudig en kost nog geen minuutje tijd. Het updateproces is echter wel per gebruiker verschillend (Android, iOS of Mobile Management). Lees hieronder hoe u de app eenvoudig via de Alarm-app kunt updaten:

  • Android: Er verschijnt een oranje melding (App bijwerken) in het menu van de Alarm-app (zie afbeelding). Ook kun je de app updaten door hem op te zoeken in de Google Playstore.
  • iOS (iPhone): Je krijgt automatisch een oranje melding (App bijwerken) in het menu van de app (zie afbeelding). Tevens kun je de app updaten door hem op te zoeken in de App Store.
  • Mobile Management: Indien jouw telefoon beheerd wordt door de organisatie, dan zal de app binnenkort automatisch geüpdatet worden. Bij vragen kun je contact opnemen met de telefoonbeheerder van je organisatie.

Zie hieronder hoe de melding (voor Android en iOS gebruikers) wordt getoond in het menu van de app. U kunt het menu van de app openen door links (Android) of rechts (iOS) bovenin op het blauwe rondje met de drie horizontale, witte streepjes te klikken.

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.