Update de Alarm-app

X-Guard staat voor Iedereen, Overal, Veilig – dat is precies de beweegreden van ons team om regelmatig veranderingen in onze Alarm-app door te voeren om zodoende uw veiligheid en/of de veiligheid van uw medewerkers te optimaliseren! Omdat er regelmatig een gloednieuwe Alarm-app versie met nieuwe of verbeterde functies beschikbaar is, is het belangrijk dat appgebruikers de app blijven updaten. Updaten is zeer eenvoudig en kost nog geen minuutje tijd. Het updateproces is echter wel per gebruiker verschillend (Android, iOS of Mobile Management). Customers, het Expertiseteam en appgebruikers ontvangen een mail met daarin de doorgevoerde aanpassingen.

Hoe kan ik de Alarm-app na een verandering updaten?

  • Android: Er verschijnt een oranje melding (App bijwerken) in het menu van de Alarm-app (zie afbeelding). Ook kun je de app updaten door hem op te zoeken in de Google Playstore.
  • iOS (iPhone): Je krijgt automatisch een oranje melding (App bijwerken) in het menu van de app (zie afbeelding). Tevens kun je de app updaten door hem op te zoeken in de App Store.
  • Mobile Management: Indien jouw telefoon beheerd wordt door de organisatie, dan zal de app binnenkort automatisch geüpdatet worden. Bij vragen kun je contact opnemen met de telefoonbeheerder van je organisatie.

Zie hieronder hoe de melding (voor Android en iOS gebruikers) wordt getoond in het menu van de app. U kunt het menu van de app openen door links (Android) of rechts (iOS) bovenin op het blauwe rondje met de drie horizontale, witte streepjes te klikken.

Updaten voor Bètatesters

Ons Expertiseteam bestaat uit bètatesters. Wij zetten vóór de officiële apprelease een bètaversie van de vernieuwde app voor hen klaar zodat zij de app uit kunnen proberen en feedback kunnen geven. Bent u lid van het Expertiseteam, dan bent u dus een bètatester.

Bent bètatester? Update de bètaversie:

  • Android: update de Alarm-app in de Playstore.
  • iOS: update de Alarm-app in de App Store
U kunt zien of u reeds bent aangemeld bent als bètatester in de Playstore (Android) of in de App Store (iOS). Lees hierover meer via onderstaande knop. Bent u nog geen Bètatester maar wilt u dit wel worden? Klik hieronder op de knop ”Bètatester worden”.

Op zoek naar meer informatie?