Welkom bij X-Guard
Iedereen, Overal, Veilig! 

Al 20 jaar is X-Guard de beste en meest vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van persoonsalarmering.  Samen met behulp van de nieuwste technieken bedenken wij innovatieve oplossingen voor persoonsalarmering. Dag in dag uit werken wij aan onze missie: Iedereen, Overal, Veilig!

Wanneer je gebruik maakt van de X-Guard Alarm-app kun je met één druk op de knop een alarm versturen waarna je direct in verbinding bent met de juiste hulpverlening. Door onze veelzijdigheid en expertise kunnen wij voor elke situatie een op maat gemaakte veiligheidsoplossing bieden. Wij gaan door waar anderen stoppen.

Hoe werkt het?

1
U verstuurt een alarm
2
Mensen dichtbij (of BHV) binnen 200m worden opgeroepen om te helpen
3
Niemand beschikbaar? De alarmcentrale wordt opgeroepen en bepaald of de politie moet worden ingezet
4
Bij twijfel worden appgebruikers binnen een straal van 2000m opgeroepen om te kijken wat er aan de hand is
5
Niemand binnen 2000m oproepbaar? Mobiele surveillant of sleutelhouders worden ingezet

De X-Guard Alarm-app

Met de X-Guard Alarm-app kan iedereen overal een alarm versturen: er wordt direct een verbinding gemaakt met de juiste hulpverlening.

De Bluetooth Alarmknop

Aan de Alarm-app kan een Bluetooth Alarmknop worden gekoppeld. Met de Bluetooth Alarmknop kunt u een alarm versturen. U hoeft dan niet uw telefoon te pakken en/of te ontgrendelen om een alarm te versturen. De alarmknop is in verschillende modellen beschikbaar en kan in de app worden gekoppeld aan de paniek– of assistentiealarm. U kunt een Bluetooth Alarmknop bestellen bij uw accountmanager.

Uw Privacy

Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt bij het gebruik van X-Guard Alarm. Wij garanderen u daarom dat uw data veilig wordt verzonden en wij alleen informatie gebruiken die van belang is voor uw veiligheid. Wanneer uw ”Eigen beveiliging” op ”Aan” staat wordt uw locatie gedeeld – uw data staat voor een korte periode veilig opgeslagen. Als de ”Eigen beveiliging” op ”Uit” staat wordt er geen data gedeeld.

Hulp nodig?

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen – wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk:

Bel de helpdesk: 088 126 12 12

Start een chat via de website of via de chatfunctie in de Alarm-app

Stuur een e-mail naar: info@x-guard.nl

Wij staan tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00) voor u klaar. 

Bekijk tevens onze uitlegpagina’s voor uitgebreide informatie over het gebruik van de Alarm-app: