Alarmknop thuiszorg

  • Iedereen in de thuiszorg veilig met een alarmknop van X-Guard
  • Verstuur met één druk op de knop een alarm
  • Kies zelf uw pakket: beveiliging per persoon of per uur
  • Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan
Probeer gratis
Adviesgesprek

Veilig werken in de thuiszorg met een alarmknop van X-Guard

Thuiszorgmedewerkers zetten zich elke dag weer in voor de gezondheid van hun cliënten. Helaas neemt de agressie tegen het personeel in deze sector toe. Bij X-Guard willen we dat deze mensen hun belangrijke werk op een veilige manier kunnen doen. Met een alarmknop voor de thuiszorg kunnen we dit voor iedereen bewerkstelligen.

Hoe werkt het?

U verstuurt intra- of extramuraal een alarmoproep met uw alarmknop voor de thuiszorg. Vervolgens worden de volgende stappen doorlopen.

  • Collega’s dichtbij (BHV) worden opgeroepen (intramuraal)
  • Als er niemand beschikbaar is wordt de X-Guard alarmcentrale opgeroepen, de centralist zet direct na verificatie politie in (extramuraal)*
  • De alarmcentrale zet mobiele surveillant in
  • (of) De alarmcentrale zet sleutelhouders in

* Bij elk alarm wordt er een luisterverbinding opgezet met onze centralist (u hoort niks, de centralist luistert 30 sec. mee). Hoort de centralist dat er politie moet worden ingezet, dan blijft hij aan de lijn en roept hen gelijk op. Als hij niets ernstigs hoort dan wordt u gebeld. Bij geen gehoor zetten wij een mobiele surveillant of sleutelhouders in om te kijken hoe het met u gaat. U bent dus altijd gegarandeerd van hulp.

Intramuraal en extramuraal

Met een alarmknop voor de thuiszorg kunt u zowel intramuraal als extramuraal alarmoproepen versturen. Intramuraal, bijvoorbeeld op de poli, kunnen dan collega’s (BHV) worden opgeroepen. Extramuraal wordt er direct verbinding gemaakt met de alarmcentrale. U bent dus altijd veilig, waar u ook bent.

Diverse alarmknoppen

Iedereen moet eenvoudig en snel een alarmoproep kunnen versturen met een alarmknop, ook in de thuiszorg. Dit kan op diverse manieren. Samen kijken we wat voor u de beste optie is.

Alarmknop voor de thuiszorg

Alarm-app en alarmknop

Hiermee kunnen thuiszorgmedewerkers zowel intramuraal als extramuraal eenvoudig een alarm versturen met hun eigen telefoon. Aan de app kunnen we een alarmknop koppelen, zodat u onopvallend een stil alarm kunt versturen. We raden dit met name aan voor mensen die extramuraal werken.

Samsung XCover 5/Pro

Smartphones met alarmknop

Voor intramuraal gebruik adviseren wij toestellen met een vaste alarmknop, zoals de Samsung XCover 5 en de Ascom Myco 3. Alarmeren kan overal heel eenvoudig met de zij- en/of bovenknop van deze toestellen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de alarmknoppen die wij voor organisaties in de thuiszorg kunnen verzorgen? Neem dan vooral contact met ons op of plan gelijk een vrijblijvend adviesgesprek. Wij vertellen u er graag alles over, ook over de mogelijkheden voor andere sectoren, zoals de (semi-)overheid en de industrie. Samen zorgen we ervoor dat Iedereen, Overal, Veilig is, ook in de thuiszorg.

Alarmknop voor de thuiszorg nodig?

Probeer gratis
Adviesgesprek

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.