Headset Alarmknop
LET OP: Deze alarmknop werkt NIET meer op Android 11 ! 

Doordat Android 11 de Headset Alarmknop NIET meer ondersteunt, zal deze knop onze appgebruikers helaas NIET meer beveiligen. X-Guard heeft derhalve besloten om deze Alarmknop NIET meer te verkopen. Mocht u in het bezit zijn van een Headset Alarmknop, dan adviseren wij u om onze reeds beproefde en zeer gewaardeerde Bluetooth Alarmknop aan te schaffen. Via de knoppen onderaan deze pagina kunt u meer lezen over onze Bluetooth Alarmknop.

Onze oplossing voor het vervangen van uw Headset Alarmknop

Waar problemen zijn, zijn oplossingen. Onze populaire Bluetooth Alarmknop is al enige tijd een vertrouwde en zeer gewaardeerde alarmknop bij onze Alarm-appgebruikers, mede dankzij het draagcomfort van de verschillende draagmogelijkheden. Wij adviseren u daarom om spoedig uw Headset Alarmknop in te ruilen voor onze reeds vertrouwde Bluetooth Alarmknop. Zo blijft u Overal Veilig

Maak nu gebruik van onze eenmalige inruil-actie !

Omdat wij begrijpen dat deze veranderingen ongemakken met zich mee brengen, willen wij u graag tegemoet te komen door het aanschafbedrag (t.w.v. € 6,38 excl. BTW) van de Headset Alarmknop(pen) te vergoeden: wanneer u de headset alarmknop inruilt voor een Bluetooth Alarmknop wordt het aanschafbedrag verrekend.
Houdt er rekening mee dat dit een eenmalige actie is waarvan u tijdelijk gebruik kunt maken! Klik op de onderstaande knop om gemakkelijk uw Headset Alarmknop(pen) in te ruilen. Wij zorgen ervoor dat u of uw medewerkers snel weer optimaal beveiligd zijn!

Een alternatieve oplossing: X-Guard & Samsung

Wij zouden X-Guard niet zijn als wij geen alternatieve oplossingen hadden. In nauwe samenwerking met Samsung hebben wij het mogelijk kunnen maken om de zij- en/of bovenknop van de Samsung Galaxy XCover 5 en de Samsung Galaxy XCover Pro Entreprise Edition te gebruiken als alarmknop!

Indien u geïnteresseerd bent in het alarmeren met een XCover 5 of een XCover Pro, neem dan contact met ons op! Via de knoppen onderaan deze pagina kunt u meer lezen over het alarmeren met een Samsung smartphone.

Wat gebeurt er als u de alarmknop blijft gebruiken? 

Wanneer u de Headset Alarmknop in een Android 11 toestel steekt, worden de speakers in de telefoon gedempt. U hoort dan niks meer. Het gebruik van een Headset Alarmknop belemmert daarmee het functioneren van de telefoon en het functioneren van de Alarm-app waardoor uw veiligheid niet meer gegarandeerd kan worden. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Bluetooth Alarmknop of het alarmeren via Samsung? Klik op een van de onderstaande knoppen.

Op zoek naar meer informatie?