Rapportages
Meten is weten

Wanneer men er zeker van wil zijn dat dat Iedereen Overal Veilig is, moet het gebruik van onze veiligheidsoplossing overzichtelijk worden gerapporteerd. Bij X-Guard sturen wij dag-, week-, en/of maandrapportages naar mensen die verantwoordelijk zijn voor groepen appgebruikers of mensen die verantwoordelijk zijn voor bepaalde hardware, zoals de X-Guard Bakens.

Wat rapporteren wij voor u?

Rapportage betreffende ”Eigen beveiliging”

In deze rapportage wordt per dag gerapporteerd of in de X-Guard Alarm-app de “Eigen beveiliging” op “Uit”, “Aan” of “Risico” heeft gestaan. De rapportage laat geen privacygevoelige informatie zien: er worden geen exacte tijden en locaties getoond. Deze rapportage wordt dagelijks of wekelijks (met een overzicht van maandag t/m zondag) op elke dinsdag per mail verstuurd.

Zevendaagse check

Er wordt een wekelijks overzicht gestuurd van alle apps die gedurende de laatste zeven dagen geen data hebben verstuurd naar de X-Guard Alarm Manager. Er wordt alleen data verstuurd als “eigen beveiliging” op “Aan” of “Risico” staat of wanneer alarmoproepen ontvangen is ingeschakeld.

Alarmoproepen ontvangen (nog niet beschikbaar)

In deze rapportage wordt per dag de status aangegeven of een appgebruiker de knop voor ‘’Alarmoproepen ontvangen’’ ingeschakeld heeft gehad. Deze rapportage wordt dagelijks of wekelijks (met een overzicht van maandag t/m zondag) op elke dinsdag per mail verstuurd.

Verstuurde alarmen

In deze rapportage wordt het aantal verstuurde alarmen per dag inclusief het commentaar dat is gegeven bij het afmelden van het alarm weergegeven. Deze rapportage wordt dagelijks of wekelijks (met een overzicht van maandag t/m zondag) op elke dinsdag per mail verstuurd. Voor gedetailleerde informatie over de alarmoproep kan worden ingelogd in de Alarm Manager. In de Alarm Manager kunnen alarmen tot vijf jaar oud terug worden bekeken.

Bakenoverzicht

In deze rapportage wordt weergegeven wanneer en met welke batterijspanning bakens door appgebruikers zijn ontvangen. Deze rapportage wordt maandelijks elke dinsdag per mail verstuurd.

Functioneren Baken en/of wifi-punten

Dit is een maandelijkse rapportage omtrent het goed functioneren van baken- en/of wifi-punten. Wanneer de ”eigen beveiliging” in de X-Guard Alarm-app op ”Aan” staat, wordt elke verplaatsing op basis van GPS of een baken doorgegeven aan onze Alarm Manager.  De verplaatsingen worden maandelijks gerapporteerd en per e-mail naar de verantwoordelijke binnen de organisatie gestuurd. In de rapportage wordt een overzicht gegeven van alle aanwezige wifi-punten of bakens inclusief de datum waarop deze voor het laatst zijn doorgegeven door de X-Guard Alarm-app. Tevens wordt bij de door batterij-gevoede bakens de op dat moment gemeten batterijspanning in % aangegeven. Vooraf kan per punt worden bepaald hoe vaak het punt minimaal moet worden ontvangen (per dag, per week, per maand of per kwartaal) zodat in de rapportage zichtbaar wordt welke bakens niet binnen de gestelde termijn zijn ontvangen en dus in het veld gecontroleerd dienen te worden.

Meer weten?

Meer weten over ”Eigen beveiliging”, Alarm Manager en de SLA voor bakens? Klik op een van de onderstaande knoppen.

Op zoek naar meer informatie?

X-Guard maakt gebruik van cookies.

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.