Rapportages
Meten is weten

Wanneer men er zeker van wil zijn dat dat Iedereen Overal Veilig is, moet het gebruik van onze veiligheidsoplossing overzichtelijk worden gerapporteerd. Bij X-Guard sturen wij dag-, week-, en/of maandrapportages naar mensen die verantwoordelijk zijn voor groepen appgebruikers of mensen die verantwoordelijk zijn voor bepaalde hardware, zoals de X-Guard Bakens.

Wat rapporteren wij voor u?

Appgebruik

Het app-gebruiksrapport verzendt een rapport met daarin een overzicht van het gebruik van de app per gebruiker in de afgelopen maand. Indien ingeschakeld, wordt het rapport elke maand aan het begin van de maand verzonden.

Alarmen

Het alarmrapport verzendt een rapport met daarin een overzicht van de alarmen die sinds de laatste melding zijn gemaakt. Indien ingeschakeld, wordt het rapport de volgende maandag verzonden. Indien ingeschakeld wordt de rapportage de volgende maandag verstuurd, en daarna 1x per week.

Nieuw alarm

De nieuwe alarm rapportage verstuurt op het moment dat er een nieuw alarm gemaakt wordt. Dit wordt alleen gedaan bij oranje en rode alarmen.

Ongezonde bakens

De ongezonde baken rapportage bevat bakens die niet recent gezien zijn, of lage batterijpercentage hebben. De rapportage wordt eens per week verstuurd, op maandagen.

Meer weten?

Meer weten over ”Eigen beveiliging”, Alarm Manager en de SLA voor bakens? Klik op een van de onderstaande knoppen.

Op zoek naar meer informatie?